Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 sept. 2015

Reboot Restore Rx mentine Windows-ul ca nou

Dacă v-aţi lovit de multe ori de imposibilitatea de a boota sistemul de operare din cauza unor fişiere şterse accidental, a unor erori, sau a unor viruşi, vă aflaţi în faţa unei probele destul de grave fiind nevoiţi să instalaţi sistemul de operare (dacă acesta nu mai poate fi reparat) odată cu reinstalarea windows-ului puteţi pierde pe lângă timp şi informaţii pe care le aveţi salvate pe partiţia pe care urmează să instalaţi Windows-ul aceasta urmând să fie formatată). Ce aţi spune dacă v-aş spune că puteţi evita aceste probleme prin simpla instalare a aplicaţiei Reboot Restore Rx.

  Modul de funcţionare este simplu odată cu instalarea aplicaţiei aceasta îşi va crea un punct de restore (back-up) la care să reveniţi ori de câte ori aveţi probleme. 
  Dacă lăsaţi această aplicaţie activă la fiecare restart ea va reveni la punctul de restore creat la instalare, de aceea vă recomand înainte de de a instala această aplicaţie să aveţi Windows-ul aşa cum doriţi (cu toate aplicaţiile instalate, cu driverele şi setările dorite). 
  Este indicat că instalarea aplicaţiei Reboot Restore Rx imediat după instalare Windows-ului când aţi atins gradul de setări dorit (îl aveţi aşa cum doriţi). Aşa cum am spus dacă lăsaţi această aplicaţie activată de fiecare dată când daţi restart (închideţi calculatorul) va activa back-ul creat lucru deranjant când aţi făcut şi alte acţiuni în sistem şi acesta funcţionează.
  Ideal este să foloseşti un punct de restore atunci când aveţi probleme, nu de fiecare dată când daţi restart. De acea vă recomand dezactivarea acestei aplicaţii şi activarea ei atunci când aveţi nevoie. Şi acest lucru are însă un dezavantaj pentru că dacă sistemul nu mai booteaza (nu mai se încarcă) nu veţi mai putea activa această aplicaţie în condiţii normale (trebuie să folosiţi un live cd).
  Pentru a înţelege cum funcţionează această aplicaţie vă invit să urmăriţi clipul de mai jos.
  Puteţi citi şi aceste Articole 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!