Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 sept. 2015

MAXTHON Un Brouser Rapid si Interesant

Mulţi m-au întrebat în repetate rânduri care browser este cel mai bun şi de multe ori am fost tentat să compar doar Browserele Cunoscute ca Internet Explorer, Mozila Firefox, Google Chrome, Opera şi rare ori Safari. Însă ca urmare a acestor întrebai mi-a venit ideea să testez mai multe Browsere mai puţin cunoscute şi să prezint 5 dintre cele mai interesante dintre ele.

  Primul Browser ales a fost Maxthon’s Cloud Browser un Browser care poate concura oricând cu cele menţionate mai sus acesta venind pe lângă o viteză de încărcare bună şi cu multe lucruri interesante care sigur or să vă placă şi pe care le căutaţi de mult la un Browser.
   MAXTHON seamănă foarte mult cu Google Chrome (este la fel de rapid, dar nu consumă atât de multe resurse.
  • Primul lucru nou adus este sistemul Cloud care va permite să urmăriţi de pe desktop, laptop, tabletă, sau telefon fie istoricul căutărilor şi vizionarilor, fie să trimiteţi între aceste dispozitive informaţii (link-uri, sau fragmente de text). Petru a putea face acest lucru tot ce aveţi de făcut este să vă creaţi un cont Cloud şi să instalaţi acest browser pe toate dispozitivele pe care doriţi să partajaţi informaţii. 
  • La instalarea acestui Browser veţi fi anunţaţi că dispune de AdBlock Plus (add-ons) care blochează anunţurile şi reclamele enervante de pe site-uri 
  • Puteţi face un Prinţ Screen direct din acest Browser apăsând butonul Snap puteţi alege să faceţi print screen unei regiuni sau întregi pagini. 
  • Modul de noapate Night Mode care închide la culoare (scade intensitatea lumini) pentru a nu obosi ochii pe timpul nopţii acest mod poate fi activat prin apăsarea butonului Night Mode. 
  • Downlodare clipuri direct din Browser prin pasarea butonului Download. 
  • Puteţi să vă vedeţi ip-ul. 
  • Puteţi opri sonorul site-urilor pe care le vizitaţi şi multe altele
  Pentru a vă convinge de avantajele acestui Browser, dar mai ales pentru a ai face o bună setare vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos în care prezint acest Browser. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!