Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 sept. 2015

Incarca Clipuri pe YouTube mai repede

Am vorbit in articolul trecut ,, Cum incarci Clipurile pe YouTube - Upload mult mai rapid'' Despre posibilitatea de a salva un filmuleţ într-un format care să vă permită încărcarea rapidă pe Youtube prin dimensiunea redusă a acestuia şi spuneam atunci că formatul ideal în care ar trebui să salvaţi un filmuleţ (după ce i-aţi făcut editarea necesară), este mp4 un format care oferă o calitate video bună la o dimensiune redusă a fişierului video. Astăzi însă am să vorbesc despre modul în care încărcaţi mai rapid filmuleţele deja editate.
  Este adevărat că viteza de internet mai cu seamă viteza de update este cea care influenţează timpul în care se face urcarea pe un server, dar de asemenea mai sunt cel puţin doi factori care influenţează timpul în care se face acest Update aceştia sunt Dimensiunea fişierului video şi cât de aglomerat este un anumit server (sau anumite limite pe care acesta le are în ceea ce priveşte viteza de Update).
  Dacă aţi încercat să urcaţi pe Youtube un filmuleţ aţi văzut că uneori încărcarea durează foarte mult şi acest timp de aşteptare se datorează tocmai factorilor pe care i-am enunţat mai sus.
  Astăzi vă voi prezenta o altă metodă, de a încărca clipurile dvs. mai repede.
  Dacă în articolul trecut am făcut referire la formatul în care ar trebui să fie salvat un filmuleţ, astăzi am să vorbesc despre filmuletele pe care le aveţi deja salvate în diferite formate.
  Deşi mulţi ar spune că metoda prezentată astăzi este o simplă convertire eu consider că aplicaţiile prezentate fac mai mult decât o conversie.
O să vorbesc despre
  • HandBrake
  • Free YouTube Uploader
  • Advanced Video Compressor
 HandBrake
  Oferă posibilitatea cu anumite setări (în fereastra principală) să micşoraţi dimensiunea fişierului video fără să pierdeţi foarte mult din calitatea acestuia.
Free YouTube Uploader 
  Este aplicaţia care încarcă un filmuleţ în numele dvs pe Youtube această aplicaţie făcând încărcarea mult mai rapid.
Advanced Video Compressor 
  Este asemănătoare cu HandBrake numai că această oferă mai multe opţiuni de a alege formatul, dar şi dimensiunea la care vreţi să ajungă filmuleţul. Din păcate această aplicaţie nu este gratuită.
  Am făcut un Video Tutorial (pe care îl vedeţi mai jos) despre cum puteţi descărca instala şi utiliza toate aceste aplicaţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!