Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 sept. 2015

Economiseste bateria Laptop-ului

De multe ori vi să întâmplat ca bateria laptopului să se termine atunci când vă este lumea mai dragă deşi nu l-aţi utilizat prea mult/Astăzi o să scriu acest articol în care o să vorbesc despre două utilitare care va închide ecranul laptopului cu un singur click, este adevărat că puteţi face acest lucru şi cu ajutorul unor combinaţii de taste, dar cred eu că metoda prezentată în acest articol este mult mai simplă.
  Ştim cu toţi că desktop-ul pc-ului are acel buton care ne permite să îl închidem, însă laptopul nu dispune de un astfel de buton şi de aceea atunci când utilizăm foarte puţin laptopul avem nevoie ca acesta să consume cât mai puţină energie inutil.
  Puteţi seta închiderea ecranului mergând în Control Panel şi alegând un interval de timp la care să se facă închiderea (dar uneori această programare nu este bine venită). Se mai poate folosi o combinaţie de taste însă cred eu că mult mai comodă va fi utilizare celor două utilitare despre care o să vorbesc.
  Primul utilitar despre care o să vorbesc se numeşte Screen Off această aplicaţie este extrem de simplu de folosit (se execută cu un Click), extrem de mică (16 KB), nu necesită instalare (fiind portabilă.
Tot ce aveţi de făcut este să:
  După descărcare rulaţi aplicaţia cu dublu click şi Run şi gata ecranul dvs s-a închis. Pentru a facilita şi mai mult această operaţiune vă recomand să puneţi această aplicaţie în bară de activităţi (o trageţi cu mouse-ul în Launch Bar şi de acolo o puteţi executa ori de câte ori doriţi să închideţi ecranul laptopului, sau chiar şi a PC-ului cu un singur click. Pentru a reaprinde ecranul este de ajuns să mişcaţi de mouse sau să atingeţi touchpad-ul laptopului.
  Cea de a doua aplicaţie se numeşte Turn Off LCD şi funcţionează pe acelaşi principiu.
 Folosind aceste aplicaţi nu numai că economisiţi bateria dar protejaţi şi ecranul crescându-i durata de viaţă.
   Pentru a vă convinge de simplitatea şi utilitatea acestor utilitare am făcut un Video Tutorial pe care vă invit să îl urmăriţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!