Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

16 aug. 2015

Live Cd cu Aplicatii Antivirus

Dacă Windows-ul nu vrea să mai pornească înainte de a vă apuca să îl reinstalaţi mai întâi ar trebui să vă întrebaţi care a fost cauza care a dus la acest lucru. Printre altele una din cauze poate fi şi apariţia unor viruşi care blochează bootarea sistemului. Mulţii cred că în această situaţie nu se mai poate face nimic şi singura soluţie este reinstalarea sistemului de operare. Eu vă recomand însă să faceţi o devirusare pentru a încerca să mai salvaţi ceva, sau chiar să restabiliţi sistemul în totalitate...
. Vă întrebaţi poate cum să faceţi o de\virusare dacă calculatorul nu mai porneşte
  În cazul în care Windows-ul nu mai booteaza se poate face o devirusare inclusiv a fişierelor Boot cu ajutorul unui live cd pe care să îl rulaţi după ce în prealabil aţi pus pe acesta cel puţin o aplicaţie antivirus. Am vorbit în acest articol ,,Cum elimini virusii din Calculator-ul care nu porneste'', despre cum se creaza un astfel de cd cu ajutorul aplicatiei Xboot despre care am mai vorbit si in acest articol ,, Imagine iso MultiiBoot cu Windows XP, 7, 8'' Făcând un mix între aceste două articole a ieşi idea creezi acestui articol în care să vă prezint posibilitatea de a crea un Live CD/DVD cu mai multe aplicaţii antivirus pe care să îl rulări atunci când Calculatorul dvs nu mai booteaza. 
  Pentru că ar fii foarte mult de scris, m-am decis să vă las un Video Tutorial în care veţi vedea tot ce aveţi de făcut pentru a înlătura viruşi care împiedică bootarea windows-ului, ne mai fiind nevoiţi să reinstalaţi sistemul de operare scutindu-vă astfel de pierderea timpului prin instalarea driverelor, aplicaţiilor, etc. şi de asemenea evitând pierderea unor date pe care le aveţi pe partiţia C şi pe care vă trebuii să o formataţi pentru reinstalarea noului Windows.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!