Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 aug. 2015

Descarca si Instaleaza Driverele pentru Calculator

Am mai scris articole pe acest subiect, cum descarci driverele pentru pc-ul tau, ultimul articol scris fiind ,,Descarca si instaleaza driverele de care ai nevoie'' În care am vorbit despre aplicaţia 3DPCip o aplicaţie foarte uşor de utilizat (portabilă) care vă depistează site-ul de unde puteţi descărca driver pentru dispozitivul dumneavoastră, procesul de descărcare şi instalare desfăşurându-se cu un singur click. Astăzi o să scriu acest articol despre alte două aplicaţii gratuite pe care le puteţi folosi pentru descărcarea şi instalarea driverelor.
Driver Booster
  Este aplicaţia relativ gratuită (aveţi anumite limite în varianta gratuită) care vă permite identificarea driverelor de care aveţi nevoie, fie că nu le aveţi instalate fie că este nevoie de un update al acestora.
Cum procedăm?
 

  • Instalaţi aplicaţia Run - Next - Next - Install
  • Rulaţi aplicaţia (după instalare) şi scanaţi sistemul dvs.
  • La finalizarea scanări vă vor fi aflate driverele care, fie au nevoie de update, fie nu au fost găsite (de care aveţi nevoie).
  • Pentru a descărca un driver (sau toate menţionate) bifaţi căsuţa din dreptul driverului indicat. Partea proastă a acestei aplicaţii este că în varianta free nu vă oferă posibilitatea de a vă crea un Backup al driverelor pe care le aveţi deja instalate pe Calculator (în cazul în care ceva nu merge bine cu unul din driverele noi instalate, să se poată reveni la vechiul driver). De acea m-am decis să vorbesc în acelaşi articol despre două aplicaţii.
Slim Drivers
  Este aplicaţia free care oferă posibilitatea de a crea un Back-up al driverelor, în cazul în care ceva nu merge cum trebuie să se poată face Restore.
  Ca şi Driver Booster şi Slim Drivers scanează sistemul şi vă propune o listă de drivere de care aveţi nevoie, o diferenţă întrea aceste două aplicaţii fiind şi viteza cu care se descarcă driverele necesare Slim Drivers având o viteză superioară. 
   Pentru că modul de instalare şi funcţionare al celor două aplicaţii este asemănător nu o să intru în amănunte lăsându-vă mai jos un Video Tutorial în care prezint pe larg aceste aplicaţii, inclusiv modul de creare a unui Backup şi modul în care se poate face restaurarea în cazul în care ceva nu merge aşa cum ar trebui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!