Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 aug. 2015

Cum scapi de mesajul ''Your computer is low on memory ''

De multe ori atunci când rulăm aplicaţii care consumă resurse, sau avem deschise mai multe programe, primim mesajul Your computer îs low on memory. Save your files and close these programs. Deşi închideţi această fereastră, aceasta va reveni. în alte cazuri Windows-ul schimbă automat schema de culori pentru a salva din resurse pe care să pună la dispoziţia aplicaţiei care are nevoie de acestea.
  Apariţia acestui mesaj poate fi prevenit prin modificarea cantităţi de memorie virtuală pe care o alocaţi. Este adevărat că în alte tutoriale vă spuneam că o memorie virtuală mai mică vă poate creşte performanţa, dar atunci când rulaţi aplicaţii consumatoare de resurse, sau rulați diferite jocuri, este bine ca această memorie virtuală să aibă o valoare mai mare. 
  Pentru a seta această memorie 
  • Daţi click dreapta pe My Computer - Propreties - Advanced system settings - Advanced - Performance Settings - Advanced - Change - bifaţi căsuţa Custum Size. 
  • În cele două căsuţe treceţi o valoare care să fie cel puţin egală cu memoria ram pe care o aveţi (dacă aveţi o memorie ram de cel puţin 4 gb), sau care să aibă o valoare de 150% (o dată şi jumătate) din valoare memoriei reale (dacă aveţi o memorie ram mai mică de 4 gb). După ce aţi trecut aceeaşi valoare în ambele căsuţe apăsaţi butonul Set - OK- Apply - OK.
   Aceasta este una din metodele prin care puteţi scăpa foarte rapid şi eficient de mesajul ,,Your computer îs low on memory. Save your files and close these programs'', această setare vă poate ajuta şi atunci când doriţi să rulaţi anumite jocuri mult mai bine.
  În Video Tutorialul pe care îl găsiţi pe canalul Radio Intim prezint şi alte metode prin care puteţi scăpa de acest mesaj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!