Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 aug. 2015

Cum incarci Clipurile pe YouTube - Upload mult mai rapid

Am tot primit întrebări cu privire la acest subiect Cum încarc Clipuri pe YouTube mult mai rapid rezolvare este una simplă şi logică (fie vă măriţi viteza de Upload fie micşoraţi dimensiunea fişierului video, cum prima soluţie este mai greu de pus în practică, rămâne să micşorăm dimensiunea filmuleţului. Pentru a face acest lucru sunt de asemenea două soluţii; când încă nu l-aţi randat (salvat), sau când deja aveţi acel filmuleţ pe care doriţi să îl urcat pe YouTube.
  Astăzi voi scrie despre prima soluţie, urmând ca în articolul viitor să vorbesc şi despre ce-a de a doua soluţie.
Cum micşoraţi dimensiunea unui filmuleţ
  Atunci când editaţi un clip, căutaţi că acesta să aibe o rezoluţie cât mai bună şi alegeţi un format care să overe o calitate video cât mai bună. Ce omiteţi dvs. este că odată cu urcarea pe Youtube acesta face o convertire a filmuleţelor în format Mp4. Aşa că degeaba căutaţi să Randaţi în alt format pentru că odată Upload-at clipul va fii convertit aşa cum am spus în Mp4, format care ocupă un spaţiu mai mic (clipul va avea o dimensiune mult mai mică cu o pierdere de calitate minimă).
  Sfatul meu este să alegeţi o rezoluţie HD 1280 - 720, sau Full HD 1920 - 1080, însă să alegeţi ca format în care să fie salvat clipul dvs un format care oferă un echilibru perfect între calitate şi dimensiunea clipului salvat. Astfel în momentul în care veţi urca acel clip (filmuleţ) pe Youtube acesta având dimensiuni reduse se va încărca mai repede şi asta fără să crească viteza de Upload. 
  Formatul în care trebuie să salvaţi rezultatul după terminarea editări (indiferent cu ce aplicaţie faceţi editarea şi salvarea) este mp4, format în care oricum cei de la YouTube vor converti clipul (dacă acesta are un alt format, că de ex. Mov).
  Mai jos veţi găsi un clip prin care explic paşi ce trebuiesc urmaţi în Camtasia Studio *, dar aceşti paşi sunt asemănători cam în toate aplicaţiile de acest gen fie că se numeşte Sony Vegas, Adobe Premier, sau Adobe Effect.
  Aşa cum v-am spus în următorul articol voi scrie despre posibilitatea de a converti filmuleţele în formatul Mp4 (dacă acestea au fost salvate în alte formate).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!