Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 aug. 2015

Castiga spatiu pe Hard, eliminand fiserele duplicat

De multe ori ne plângem de lipsa spaţiului pe Hard Disk însă nu dorim să eliminăm (ştergem) nimic crezând că totul ne este de folosi, nu dorim nici să salvăm anumite informaţii pe dvd-uri fiindu-ne mai comod să le accesăm direct din calculator. şi tot salvând date ajungem să ne dăm seama că nu mai avem suficient spaţiu liber atunci când avem nevoie de acesta. Dacă este să ne limităm strict la partiţia C spaţiul liber pe aceasta este vital pentru bună funcţionare a sistemului.
  Este ideal ca partiţia C să aibe o dimensiune suficientă încât să ne permită să instalăm toate aplicaţiile de care avem nevoie fără să îngreuneze funcţionarea Windows-ului (o partiţie C cu o dimensiune mare, în proporţie mare ocupată va duce la o funcţionare greoaie). De acea trebuie să se găsească un echilibru între spaţiul necesar şi spaţiul alocat partiţiei C. Am scris pe acest Blog mai multe articole despre cum puteţi câştiga spaţiu liber pe partiţia C Prin eliminarea aplicaţiilor de care nu aveţi nevoie, prin eliminarea unor date de care nu aveţi nevoie şi prin mutarea unor foldere în alte partiţii (mutarea Desktop, Download, etc).
  Astăzi însă o să vorbesc despre posibilitatea de a câştiga spaţiu prin eliminarea fişierelor duplicat. se întâmplă că de multe ori să salvăm diferite foldere în diferite partiţi ajungând ca aceste foldere duplicat să ne ocupe inutil spaţiu de care uneori avem disperat nevoie.
  Sunt multe aplicaţii de identificat şi eliminat fişierele duplicat, u m-am decis să vorbesc despre Duplicate Cleaner Free care după câteva configurări vă va elibera spaţiu eliminând datele duplicat chiar şi atunci când acestea sunt salvate sub un alt nume.

Descărcaţi Duplicate Cleaner Free de Aici
  • Instalaţi cu Run - Next - Next -Install.
  • Setările pe care va trebui să le faceţi pentru ca identificarea şi eliminarea informaţiilor duplicat le veţi vedea în Clipul de mai jos.
  • Cu aceast aplicaţie puteţi alege partiţia, sau folder-ul în care să se facă scanarea, puteţi alege tipul fişierelor scanate şi de asemenea puteţi alege ce fişiere şi unde să fie păstrate, sau eliminate.
Vă invit să urmăriţi Video Tutorialul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!