Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 iul. 2015

Verifica si Repara Hard Disk-ul de Erori

Sunt cazuri în care pc-ul nostru functioneza din ce în ce mai greu, cu anumite erori, dispar fişiere şi de fiecare dată dăm vina pe viruşi, pe aplicaţia care rulează, sau pe lipsa de performanţă a acestuia. De multe ori reinstalăm Windows-ul dar nici acest lucru nu duce la îmbunătăţirea situaţiei. În aceste situaţii ar fi bine să mai luăm în calcul o posibilă cauza care poate produce toate aceste neplăceri această cauză poate fi bed-urile apărute pe Hard Disk şi care poate aduce pe lângă încetinirea în funcţionare şi anumite erori, chiar şi pirderea informaţiilor salvate pe hard disk-ul cu probleme...

  Pentru a preveni pierderea datelor ar fii bine să scanăm Hard Disk-ul şi să vedem starea de sănătate a acestuia. Sunt mai multe aplicaţii cu care putem face acest lucru, dar una dintre cele mai simple de folosit (şi gratuită) este HD Tune aplicaţia care îţi scanează hardiscul îţi spune starea lui de sănătate şi vitza cu care se face scrierea şi citirea pe acel hard, aceste informaţii sunt utile şi atunci când doriţi să cumpărati un Hard Disk la mâna a doua (SH) şi doriţi să vedeţi dacă ceea ce cumpăraţi îşi merită bani, sau este o ţeapă.
  Pntru a verifica un hard trebuie să instalăm şi să rulăm aplicaţia HDTune.
  Aşa cum v-am spus această aplicaţie este uşor de folosit şi vă veţi convinge singuri de acest lucru urmărind clipul de mai jos în care aveţi foarte bine explicat ce anume puteţi face cu această aplicaţie, procesul de scanare şi diacnosticare este foarte rapid, dacă pentru acest lucru se foloseşte Quick Scan ton în această scanare pe lângă afişarea eventualelor erori vă este afişată viteza de citire şi de scriere (dacă hard-ul este gol).
  Dacă aplicaţia identifică erori (bad-uri) voi scrie în curând încă două articole pe acest subiect, un articol despre HDRegenerator, aplicație care poate identifică şi repară bad-urile şi un alt articol în care vă voi spune cum puteţi rezolva erorile pe care aceste două aplicaţii le-au identificat, dar nu le-au putut repara.

Aşa cum spuneam vă las să urmariți Video de mai jos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!