Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 iul. 2015

Scapa de paginile nedorite cu reclame din Browser

Tot mai des an fost întrebat cum anume putem scăpa de paginile cu reclame care ne apar forţat atunci când deschidem o pagină web, sau cum scăpăm de aplicaţii, care rulează fără voia noastră, sau de ce mi se schimbă pagina home a browser-ului fără să ştim. Pentru toate acestea o mare parte de vină o purtaţi dvs. pentru că instalaţi, acceptaţi, deschideţi şi daţi Next fără să fiţi atenţi la ce anume dați.  Mulţi când au aceste probleme spun, cred că au calculatorul virusat, însă aceste aplicaţii nu sunt viruşi sunt doar pagini publicitare care de regulă se instalează când instalaţi o aplicaţie gratuită (nimic nu este gratuit).
  Pentru a aduce calculatorul la starea inițială (înainte de a avea aceste probele) mulţi recomandă o devirusare, însă nu multe aplicaţii antivirus depistează aceste aplicaţii Advare, de aceea după o scanare, rezultatul va fi neschimbat şi la o eventuală întrebare " Ce să fac?" veţi primi ca răspuns " Reinstalează Windows-ul" Însă în acest articol (cu Video) vă voi arăta ce anume trebuie să faceţi pentru a scăpa de aceste pagini nedorite.
  • 1. Mergeţi în Start - Run - tastaţi msconfig - OK - Startup - debifaţi toate aplicaţiile care vă apăr aici, lăsând doar aplicaţia antivirus să pornească odată cu Windows-ul şi conectarea la net dacă este cazul - Aply - Ok - Restart.
  • 2. Dezinstalaţi toate programele pe care nu le recunoaşteţi (nu ştiţi să le fi instalat.
  • 3. Schimbaţi pagina home a browser-ului eliminând toate paginile care vă apăr în fereastra home page. 
  • 4. Descărcaţi şi instalat AdwCleaner aveţi pe acest blog un articol despre aceasta aplicaţie.''AdwCleaner elimina Adware si barele de instrumente nedorite''.
  •  5. Descărcaţi şi instalaţi Aplicaţia SpyBot care va scăpa de toate aceste probleme (dacă soluţiile de mai sus au dat greşi

  Această aplicaţie scanează calculatorul şi curăţă (această operaţiune durează destul de mult, dar aşteptarea merită.
  Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de vacut, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos (dacă urmăriţi pe Youtune veţi vedea în rubrica de comentarii reacţia celor care au pus în practică aceste soluţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!