Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 iul. 2015

Ruleaza jocurile mult mai bine fara lag

Cu toţi ne dorim să scăpăm de lag-ul care apare atunci când rulăm un joc, mai ales când sistemul nostru (calculator, sau laptop) este mai slab (nu dispune de suficiente resurse pentru a rula acel joc în condiţii optime) şi atunci căutăm soluţii. De multe ori cea mai bună soluţie este un update al componentelor Hardware (adăugare ram, schimbare placă video, schimbare procesor), dar toate astea costă bani, bani pe care mulţi nu îi avem, de aceea m-am gândit să vin cu acest articol în care o să prezint câteva soluţii care vă pot ajuta să creşteţi performanţa calculatorului când vine vorba de rularea unor jocuri.
  Dacă atți citit acest blog știti ca am scris pe acesta multe articole despre modalităţi prin care puteţi creşte performanţa calculatorului, aceste articole le găsiţi în pagina Aplicaţi PC/Optimizare, unul din articolele recomandate fiind acesta ''Aplicaţii de Optimizare şi Creşterea Performanţei'' În care găsiţi soluţia pentru creşterea performantei sistemului dvs. prin instalarea unui pachet complet de aplicaţii. 
  Astăzi însă aşa cum v-am spus voi vorbi de câteva setări care vă pot aduce o rulare mai bună a jocurilor.

 Pentru că ar fii mult de explicat (nu ştiu cât de bine aţi înţelege explicaţiile date), m-am gândit că acest articol să fie bazat exclusiv pe Video Tutorialul creat, în acest fel fiindu-vă mai uşor să înţelegeţi ce aveţi de făcut şi scutindu-mă pe mine de explicaţi destul de greu de dat (mult de scris). O să las în acest articol aplicaţia care vă poate ajuta să stabilizaţi procesorul.

  De asemenea o să las şi comenzile folosite în explicaţiile video pentru a le putea copia din acest articol (asta dacă nu urmăriţi Clip-ul pe Youtube, unde veţi găsi aceste comenzi în descriere)
 Comanda 1
@echo off cd /d "\ "Nume joc"/sin32" start /high " jocul".exe

Comanda 2
/prefech;1
 
Vizionare plăcută!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!