Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 iul. 2015

Personalizare Cursor instalare Pack Cursoare

Am tot fost întrebat cum am setat cursorul pe care îl folosesc în video tutorialele pe care le încarc pe YouTube şi dacă pot lăsa aplicaţia, sau modalitate prin care pot alege acel cursor. Deşi trebuia să scriu de mult acest articol, am tot amânat (mereu am cosiderat că an ceva mai interesant de scris). Pentru că întrebările au continuat m- am decis să scriu acest articol în care o să vorbesc despre 3 modalităţi de a vă alege un nou cursor...
  Prima metodă de a schimba cursorul pe care Windows-ul vi-l oferă Default.
  Fără să instalezi nici o aplicaţie
Click dreapta pe Desktop - Personalize - Chenge mouse pointers - Scheme (alege o altă temă) - Apply - Ok - Ok
A doua metodă
Constă în Instalarea unui Pack de cursoare
  După ce aţi descărcat arhiva de mai sus - dezarhivaţi-o şi deschideţi folderul rezultat, în acest folder pe lângă alte foldere şi fişiere veți găsi un fişier denumit Install - daţi click dreapta pe acesta - install - Acum urmaţi paşi din prima metodă pezentați mai sus şi alegeţi Schema instalată mai devreme

A trea metodă
  Această metodă constă în instalarea unei aplicaţie care vă oferă mai multe cursoare care le puteţi activa (alege) cu un singur click. Una dintre cele mai cunoscute aplicaţii (care are şi o variantă free) este Cursor FX această aplicaţie în varianta free vă pune la dispoziţie câteva pachete de cursoare, însă în varianta Pro vă oferă şi alte opţiuni (efecte, sunete, colors), limitându-ne însă strict la pachetul de cursoare, acesta poate fi folosit gratuit.
  • După ce aţi descărcat aplicaţia.
  • Instalaţi aplicaţia dublu click - Run - Next - Next - Install.
  • Din fereastră deschisă (după instalare) - Alegeţi My Cursor şi alegeţi unul din cele 14 cursoare după care daţi Apply.
  • Dacă doriţi să reveniţi la vechiul cursor (cel din Windows) deschideţi din nou aplicaţia şi din fereastră acesteia alegeţi prima schemă - Windows Default - Apply.
  Dacă nu aţi înţeles mare lucru din acest articol, vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos în care explic pe larg fiecare metodă în parte.

V-a fost de folos acest articol?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!