Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 iul. 2015

De unde descarc Windows original

De multe ori am fost întrebat de unde se poate descărca Windows original. Era o vreme când cei de mă MIcrosoft au lăsat imagini iso ale sistemelor de operare Windows pentru a fi descărcate şi instalate ca şi probă (30 de zile) ca apoi să activezi acel sistem de operare cu un serial key cumpărat anterior, însă mulţi după ce au instalat acele imagini iso originale au activat windows-ul cu ajutorul Activatoarelor gen Windows Loader, fapt ce a dus la retragerea acelor imagini şi la o schimbare de politică...
  Pentru cei care au avut instalat un sistem de operare original (au cumpărat dispozitivul cu Windows-ul instalat), dar au ajuns din diferite motive să descarce sisteme de operare de pe torrente le spun că fac o mare greşeală, întrucât dacă au avut un Windows original, însă nu mai au kit-ul de instalare (CD? DVD) aceştia pot descărca imagini iso prin simpla introducere a seriei de licenţă pe care o găsesc pe spatele laptopului pe carcasa calculatorului în actele de cumpărare ale sistemului, sau chiar în Windows-ul instalat (dacă acesta mai funcţionează şi este original) am scris aici un articol despre cum află serial key-ul windows-ului instalat Aplicatii care afla Serial Key Windows XP,7,8.
  Cei care au cumpărat dispozitive cu sisteme de operare pre instalate au plătit pentru acel sistem de operare nu pentru un disc (cd/dvd) care oricând se poate pierde, sau deterioram, am mai spus că ceea ce se plăteşte este licenţa şi du suportul (disk-ul) aşa că odată aflat serialul key mergeţi pe site-ul oficial Microsoft şi descărcaţi imaginea iso a unui Windows original.
  În funcţie de varianta de Windows pe care doriţi să o descărcaţi va trebui să urmaţi câţiva paşi pe care îi voi explica în Video Tutorialul pe care îl voi ataşa acestui articol.
  Dacă doriţi să descărcaţi Windows 8 aveţi avantajul că puteţi descărca imaginea iso şi apoi o puteţi activa cu serialul key original, sau o puteţi folosi pe o perioadă limitată (de probă) fără să introduceţi nici un serial. Dacă însă doriţi să instalaţi Windows 7 original de pe site-ul Microsoft va trebui să introduceţi serialul key original înainte de a începe descărcarea (fără un serial key valid nu puteţi descărca, nici măcar de probă acea imagine iso).
  Pe site veţi găsi informaţii utile despre modul de utilizare şi de asemenea în funcţie de ce doriţi să faceţi cu acea imagine iso vă sunt puse şi utilitarele necesare (pentru a o arde pe un DVD, sau pentru a o pune pe un stick bootabil).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!