Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 iul. 2015

Cum pornesti calculatorul mai repede


Pe acest blog am scris nenumărate articole despre optimizare şi creşterea performanţei calculatorului, pentru a le citii este de ajuns să intraţi în pagina Aplicaţii PC/Optimizare şi cu toate acestea mereu este loc pentru o altă aplicaţie care vă poate ajuta, poate mai mult decât o fac altele prezentate anterior, de aceea m-am decis astăzi să scriu despre AutoRun Organizer, aplicaţia care vă scoate aplicaţiile din Startup îmbunătăţind în felul acesta timpul de bootare (timpul pe care trebuie să îl aşteptaţi până se deschide calculatorul - până încarcă toate aplicaţiile...

  Pentru ca acest timp de încărcare şi respectiv timpul de bootare să fie cât mai mic, puteţi face câteva setări pe care le-am prezentat în acest articol ''Setari pentru Windows 7 super Rapid''. Însă pentru aceea care nu vor să intre în Start - Run - msconfig - Startup - să debifeze aplicaţiile prezente în acel tablou să confirme acţiunea - Apply - Ok - Restart. M-am gândit să prezint Autorun Organizer aplicaţia care identifică automat aplicaţiile care pornesc odată cu Windows-ul şi care încetinesc bootarea sistemului (mărind timpul de aşteptare pentru încărcarea aplicaţiilor în sistem).
  Când porniți programul, veți vedea o listă similară cu cea din fila Start în Task Manager, însă care oferă o mulțime de informații suplimentare. Cu această aplicaţie puteţi scoate din startup un program, sau îi puteţi întârzia pornirea pentru a nu mai afecta procesul de bootare. Autorun Organizer face o analiză a timpului câştigat cu fiecare aplicaţie eliminată astfel putând vedea în timp real cu câte secunde va porni mai repede sistemul dvs.
  Aplicaţia oferă posibilitatea de a reabilita pornirea unei aplicaţii în Startup prin apăsarea butonului Undo Remove.
   Ideal ar fii ca aplicaţiile care pornesc odată cu Windows-ul să fie cât mai puţine (doar antivirusul), dar dacă dvs aveţi nevoie ca anumite aplicaţii să pornească odată cu Windows-ul, folosiţi Autorun Organizer pentru a întârzia procesul de bootare a unei aplicaţii.
  Pentru a vă convinge de eficienţa acestei aplicaţi vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!