Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 iul. 2015

Cum iti creezi propriul Wallpapers Personalizeaza imaginile

Sunt persoane care doresc să îşi creeze propriul background pe Desktop, sau vor să îşi personalizeze imaginile, sau pozele. Sunt prezentate pe Google fel de fel de soluţii care mai de care mai complicate (PhotoShop), sau mai puţin eficiente Paint. Astăzi voi scrie (sau mai bine voi explica prin video ataşat acestui articol) modalitatea prin care puteţi să vă personalizaţi imaginile într-un mod rapid eficient şi gratuit...
  Pentru a crea imagini eu Folosesc PhotoScape aplicaţie despre care am mai vorbit pe acest blog însă în acele articole scriam despre alte utilităţi ale acestei aplicaţie (este bună la toate când vine vorba de editare Foto).
Pentru început descărcaţi aplicaţia care aşa cum v-am spus este gratuită
  După descărcare instalarea se face într-un mod rapid şi simplu ; Run - Next - Next - Install.
Cum personalizezi Imaginile cu PhotoScape?
  • După instalare rulaţii aplicaţia.
  • În fereastra deschisă introduceţi imaginea pe care doriţi să o personalizaţi (dacă o deţineţi, dacă nu o descărcaţi de pe internet). 
  • Pe această imagine puteţi introduce un Text mergând în Tab-ul Object şi apăsând pe Text (text pe care îl puteţi personaliza prin culoare, umbre şi stil). 
  • Peste imaginea introdusă puteţi pune o altă imagine sau puteţi alege alte editări mergând pe Photo din acelaşi Tab Object. 
  • După ce aţi terminat de editat imaginea o puteţi redimensiona (la dimensiunea dorită) apăsând butonul Resize din tabul Home, tot de aici puteţi alege şi alte efecte de culoare. Dacă aţi atins gradul de editare dorit şi imaginea este acum cea finală o puteţi salva apăsând butonul Save - Save As pentru că modificările să nu vă afecteze imaginea originală din care aţi creat-o pe aceasta), dacă aţi depăşit prin editare fundalul imagini originale prin adăugarea unor alte imagini peste, va trebui să eliminaţi fondul prin apăsarea butonului No în fereastra în care vă întreabă dacă adăugaţi background după acea salvarea se face prin apăsarea butonului Ok. 
  • Acum aveţi propria imagine aşa cum doreaţi pe care o puteţi pune ca imagine de fundal pe Desktop prin Click dreapta pe imaginea creată şi alegeţi Set aş background.
  Pentru a înţelege mai bine, dar mai ales pentru a vedea cât de simplu este să creaţi o imagine de fundal vă invit să urmăriţi Tutorialul Video în care explic cu lux de amănunte paşi pe care trebuie să îi urmaţi, dar mai ales veţi vedea şi rezultatul obţinut în urma acestor paşi. In descrierea acelui clip veţi găsi şi link-uri către pagina de unde puteţi descărca Wallpaper-uri HD gratuite şi de asemenea link-ul către o aplicaţie care vă oferă posibilitatea să faceţi printscreen-uri care vă pot ajuta în procesul de creare a unui Wallpaper.

3 comentarii:

  1. Salut.Stiu ca esti bun in ceea ce faci ,ne ajuti mult si din acest motiv vin aici cu o intrebare .Cum pot rezolva importul de fisiere AVI in Sony Vegas 11,12,13 /win 8.1 pro /k-lite codek .Fisierul se incarca insa fara audio.CU STIMA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru încrederea acordată, problema vine de la modul de filmarea (se filmează pe track-uri separate, video şi audio), este că la un film cu subtitrare, uneori nu îţi este luată automat subtitrarea (deşi o ai în folderul filmului). Soluţionarea problemei tale este simplă şi se numeşte VirtualDub, cu această aplicaţie vei uni cele două track-uri Uite aici (în primele două clipuri ce ai de făcut Sony Vegas .AVI No Sound

      Ștergere
  2. Multumesc si eu pentru raspuns, insa cred,nu am fost eu destul de explicit.Cred ca e o problema de compatibilitate a driverilor pt format avi ce face sa ruleze Sony Vegas(cu acest format video) in win 8.1/64.Acel filmulet de pe YouTube este practic un artificiu(agata)in mod nefiresc fisierul audio de cel video . Ar fi totusi o solutie pentru a edita un filmulet cu acest soft insa cand sunt mai multe....?! CU RESPECT!

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!