Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

28 iul. 2015

Cum faci Backup unui Stick Bootabil

M-am gândit să scriu acest articol pentru aceea care instalează foarte des Windows-ul de pe stick (stick usb bootabil) însă memoria acestuia nu este suficient de mare pentru a putea pune pe acesta foarte multe lucruri şi de aceea sunt nevoiţi de fiecare dată să îl rescrie cu diferite informaţii, mereu fiind nevoiţi când au nevoie să pună Windows-ul trebuie să îl facă iar bootabil şi poate nu mai au imaginea de Windows şi atunci există o cale simplă prin care se poate face un Back-up stick-ului...
  Aplicaţia care vă ajută să faceţi back-up unui stick se numeşte USB Image Tool este gratuită portabilă (nu necesită instalare) şi este foarte simplu de folosit.
Descărcaţi USB Image Tool de Aici
Cum procedăm?
  Avem stick-ul Bootabil introdus în portul usb al calculatorului deschidem aplicaţia USB Image Tool şi selectăm stick-ul din panoul din stânga - Alegem locaţia unde vrem să salvăm Back-ul acestui stick (creăm un folder şi îi dăm o denumire specifică, care să ne amintească că acela este back-ul stick-ului bootabil) - Save - Aşteptaţi să se facă copia de rezervă.
  După încheierea procesului de salvare a back-up-ului aveţi salvată în folderul creat o copie de rezervă a acestui stick bootabil, acum ori de câte ori doriţi să vă creaţi un stick bootabil deschideţi aplicaţia USB Image Tool şi selectaţi stick-ul şi apăsaţi butonul Restore Mergeţi în locaţia unde aiţi salvat back-up-ul creat anterior - Open şi tot ce aveţi de făcut este să aşteptaţi câteva minute pentru a vă copia Back-up-ul pe stick. În felul acesta nu veţi mai avea nevoie de o imagine iso a unui sistem de operare ori de câte ori doriţi să creaţi un stick bootabil. Cu această aplicaţie puteţi crea mai multe Back-upuri în felul acesta veţi putea alege pe care îl puneţi pe stick, în funcţie de sistemul de operare dorit.
  Deşi aşa cum v-am spus şi cum cred că aţi dedus din acest articol utilizarea aplicaţiei şi intregul proces de creare a unui back-up este destul de simplu şi cu toate astea pentru a vă convinge de acest lucru, vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!