Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 iul. 2015

Cum afli daca Calculatorul tau este Compatibil cu Windows 8 - 8 1

De multe ori ne întrebam, dacă Calculatorul nostru poate rula un sistem de operare mai nou, şi atunci ne punem pe căutat informaţii, despre cerinţele de sistem şi alte chestii, de multe ori aceste informaţii sunt incomplete, sau nu ne lămuresc cu privire la compatibilitatea PC-ului nostru şi un anumit sistem de operare şi atunci ne riscăm şi îl instalăm, dacă avem noroc acesta se va instala ca apoi să constatăm că rularea sistemului ne cauzează probleme (se mişca greu, nu găsim driverele necesare). Pentru a vă scuti de pierderea timpului vin şi vă prezint un mic utilitar care vă spune cu certitudine, dacă puteţi rula o anumită versiune de Windows...
  Cei de la Windows, s-au gândit să vă uşureze munca şi să vă spulbere dubiile prin punerea la dispoziţie a acestui utilitar numit sugestiv Compatibility Windows. Tot ce aveţi de făcut este să îl descărcaţi.
  Descărcarea se face prin apăsarea butonului Scan Your Computer imediat veţi fi duşi pe o pagină, de unde aveţi de ales cu ce Windows doriţi să începeţi testul (o puteţi face cu Windows 8, sau 8.1) puteţi descărca ambele utilitare.
  După descărcare, scanarea se face într-un mod simplu este de ajuns să rulaţi cu dublu click utilitarul descărcat (acesta este portabil, nu necesită instalare).
  Aşteptaţi terminarea scanări şi în câteva momente vă va fi afişată o listă cu informaţiile despre sistemul dvs. atât despre aplicaţiile instalate, cât şi despre componentele hardware care sunt, sau nu sunt compatibile.
  În funcţie de ceea ce vă este trecut în acea listă, vă puteţi da seama, dacă calculatorul dvs. poate rula sau nu sistemul de operare dorit. Pentru a vă face să înţelegeţi mai bine cum funcţionează o să vă las mai jos un video, care vă va arăta cât de simplu şi eficient poate fi acest utilitar, când vine vorba de aflarea răspunsului la întrebarea Pot instala Windows 8, sau 8.1 pe calculatorul meu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!