Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 iun. 2015

Personalizeaza Browser-ul Mozila Home Page Meniuri

După ce am scris zilele trecute un articol despre Personalizeaza Browser-ul tau (Mozila), in care vă arătăm modalitatea de a instala anumite teme pentru a schimba aspectul browser-ului Mozila Firefox astăzi vin să scriu despre o altă modalitate prin care puteţi modifica aspectul acestui Browser, făcându-l să pară mai atrăgător, modificând pagina de pornire.
  Pentru a face acest lucru tot ce trebuie să faceţi este să daţi click pe link-ul de mai jos care vă va duce pe pagina de unde puteţi descărca mai multe pagini (cu diferite aspecte) pe care le puteţi folosi ca şi pagini Home.

  Am făcut un Video Tutorial pentru a vă face să înţelegeţi mai bine ce aveţi de făcut (veţi gasi clipul la sfârşitul articolului). Vă voi descrie însă şi aici paşi ce trebuie să îi urmaţi.
  După ce aţi descărcat pagina (dând click pe link-ul de mai sus), va trebui să o dezarhivaţi - Deschideţi folderul rezultat în urma dezarhivari şi în acest folder veţi găsi fişierul Index - Daţi click pe acesta şi vi se va deschide noua pagină (aşa cum va arăta Mozila la accesare, dacă alegeţi să puneţi acest fişier ca pagina de pornire).
  Pentru a schimba vechia pagina de pornire Mozila cu aceasta pe care tocmai aţi descărcat-o - Copiaţi adresa url a acesteia - Deschideţi Mozila - Mergeţi la Tools - Options - şi la Home page lipiţi adresa url copiată anterior - Închideţi fereastră Mozila şi acum redeschideţi browser-ul Mozila. Veţi vedea că acum Mozila se deschide aşa cum aţi dorit dvs., cu un nou aspect.
  Dacă nu aţi înţeles mare lucru din ce am scris eu aici, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos, în care vă prezint trei pagini de pornire (cu aspecte diferite) pe care le puteţi folosi. Există posibilitatea de a edita aceste pagini (de a adăuga sau elimina elemente în meniul afişat), dar despre acest lucru voi vorbi în alt articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!