Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 iun. 2015

Personalizare Google Chrome – Adaugare Aplicatii in Browser

Cred că acesta este ultimul articol pe care îl scriu despre personalizarea Browser-ului, chiar şi mie mi se pare că am scris destul de mult pe această temă, bănuiesc că dvs. vi se pare exagerat de mult. Astăzi am să scriu despre posibilitatea de a adăuga anumite aplicaţii (link-uri) în browser-ul Google Chrome în felul acesta vă puteţi seta cele mai accesate site-urile ca şi ferestre în felul acesta ori de câte ori doriţi să intraţi pe una din paginile preferate nu va mai trebui să tastaţi adresa ci doar să daţi un click...
  Pentru a putea să afişaţi site-urile preferate în ferestre În Google Chrome aveţi mai multe posibilităţi de a face acest lucru prin instalarea unor extensii, chiar şi browser-ul Chrome are această opţiune în pagină pentru Aplicaţii (când deschideţi un nou tab) însă în acea fereastră intra aleatoriu anumite aplicaţi) extensii instalate). De asemenea această posibilitate o oferă şi browserul Mozila tot când deschidem un nou tab fiindu-ne afişate ferestre cu cele mai accesate site-uri).
  În acest articol vă voi prezenta modalitatea de a seta ce site-uri vreţi să fie accesate cu un click direct din pagina Chrome.
  Pentru a face acest lucru trebuie aşa cum v-am spus să instalaţi o extensie pe care o puteţi descărca de mai jos
  Această extensie va permite să afişaţi link-urile dorite în ferestre pe care doriţi să le accesaţi cu un click
  După ce aţi dat click pe link-ul de mai sus în fereastra deschisă Apăsaţi Add to Chrome - Add şi gata acum puteţi configura această extensie prin eliminarea ferestrelor pe care nu le doriţi (apăsaţi x din colţul fiecărei ferestre), sau să adăugaţi o fereastră nouă (a site-ului pe care doriţi să îl accesaţi cu un click) puteţi face acest lucru mergând la butonul + Add şi adăugaţi link-ul site-ului dorit (adresa url) puteţi să îi daţi şi un nume acestui site îl puteţi poziţiona în top trăgând cu mouse-ul de el în poziţia dorită.
  O alta extensie interesantă este Speed Dial [FVD] aceasta vă afişează site-urile pe care vreţi să le accesaţi cu un click în ferestre 3D.
  Pentru a instala aceasta Extensie urmand pasi de mai sus fingura diferenta fiind aspectul ferestrelor si modul de configurare care la Speed Dial [FVD] permite o mai mare personalizare.
Pentru a vedea ce puteti face cu aceste Extensii va invit sa urmariti Video Tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!