Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 iun. 2015

Personalizare Desktop instalare Pack Gadget

Din categoria "Personalizează Windows-ul aventura continuă" vin cu acest tutorial pentru aceia dintre dvs. care doresc să îşi personalizeze desktop-ul prin adăugarea unor Gadget-uri, altele decât cele care le au disponibile în Windows. Pentru aceia care vor să schimbe înfăţişarea Windows-ului au pe acest blog mai multe metode (răsfoiţi articolele), astăzi punându-vă la dispoziţie un pachet de Gadget-uri mai mult decât interesant.
  Pentru acea care nu ştiu cum se adăugă un gadget pe desktop operaţiunea este foarte simplape Click dreapta Desktop - Gadgets, dacă însă nu va apare opţiunea Gadget să trebui să le reinstalaţii pentru asta mergeţi în Start - Control Panel - Programs Features - Turn Windows features on or off (din partea stângă a ferestrei) - Bifaţi căsuţa Windows Gadget Platform - OK.
  Acum opţiunea de a afişa obiecte Gadget pe destop ar trebui să fie valabila la o apăsare click dreapta Desktop - Gadgets. Aşa se instalează gadget-urile din Windows însă acest articol este dedicat unei alte metode şi anume instalări de noi Gadget-uri
Cum se instalează gadget-uri în Windows?
  Mai întâi trebuie să descărcaţi unul sau mai multe Gadget-uri
  Apăsând pe link-ul de mai sus veţi descărca o arhivă o dezarhivaţi şi în dosarul rezultat veţi găsi peste o sută de Gadgeturi pe care le puteţi instala cu un dublu click pe gadget-ul dorit - Install şi acesta va apărea pe Desktop, dacă nu vă place îl puteţi închide cu x sau îl puteţi dezinstala definitiv Click dreapta Desktop - Gadgets - Click dreapta pe Gadget-ul pe care doriţi să îl dezinstalaţi - Uninstall
Metoda de adăugare a unor gadget-uri este simplă cu toate astea m-am decis să fac şi un Video Tutorial pe care îl puteţi viziona mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!