Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 iun. 2015

Descarca si instaleaza driverele de care ai nevoie

Sunt sigur că mulţi dintre dvs vă confruntaţi cu această problemă a driverelor ori de câte ori reinstalaţi Windows-ul fiind foarte puţini cei care deţin Cd-ul original cu drivere şi din această cauză se naşte următoarea întrebare, De unde şi cum descarc driverele de care am nevoie". Pe net sunt multe aplicaţii care promit să vă găsească driver-ul potrivit pentru sistemul dvs, dar odată descărcată aplicaţia această scanează sistemul şi ne găseşte sute de drivere lipsă şi zeci care nu sunt la zi şi pentru a descărca driverul dorit trebuie să activăm aplicaţia (activare care costă). Metodă care o prezint astăzi este extrem de simplă şi o să vă convingeţi...

  Aşa cum am spus sunt foarte multe aplicaţii care promit găsirea, descărcarea şi instalarea driverelor pentru dvs. unele dintre cele mai cunoscute sunt Easy Driver, Slim Drivers, (free) Genius Drivers. Aplicaţia pe care o voi prezenta astăzi este cu mult peste acestea prin simplitate şi eficientă. 
  Am vorbit într-un articol trecut despre posibilitatea de a instala driverul plăcii de reţea chiar dacă nu avem net ,,Cum descarci drivere fara sa ai net (placa de retea)'', dacă citiţi acel articol veţi vedea cât de uşor este să vă descărcaţi şi instalaţi un driver.
  În articolul de astăzi voi scrie despre 3DP Cip aplicaţia care vă ajută să descărcaţi driverul necesar doar cu două click-uri
Descărcați 3DP Cip de Aici
  • Instalaţi aplicaţia (atenţie să debifaţi căsuţă cu aplicaţia suplimentară) 
  • După instalare rulaţi aplicaţia şi aceasta vă va afişa în câteva momente instalările, sau update-urele de care aveţi nevoie 
  • Pentru descărcarea acestora apăsaţi fereastra din dreptul componentei care nu are driver/update 
  • Vi se va deschide o pagină Web şi de aici puteţi descărca driverul de care aveţi nevoie) aplicaţia va căuta pe net cea mai bună variantă a driverului de care sistemul dvs. are nevoie). 
  • Odată descărcat driverul îl puteţi instala
  Atât de simplă este utilizarea acestei aplicaţii de acum înainte nu veţi mai avea probleme în căutarea driverelor de care aveţi nevoie,pentru a vă convinge vă invit să urmăriţi Video Tutorialul creat special pentru dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!