Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

28 iun. 2015

Cum descarci drivere fara sa ai net (placa de retea)

După ce în articolul trecut am vorbit despre cum poţi dezinstala un driver pentru a putea instala altul (o variantă mai nouă) ,,Cum dezinstalezi un driver''. Astăzi vin şi scriu un articol despre cum anume poţi instala drivere chiar dacă nu ai internet. După reinstalarea sistemului de operare (Windows), se poate că acesta să nu instaleze automat driverul plăcii de reţea şi astfel să nu aveţi conexiune la internet, pentru a putea descărca driverele de care aveţi nevoie...

  Sunt mulţii cei care nu mai au cd-ul cu drivere (sau nu l-au avut niciodată) şi atunci când instalează Windows-ul se trezesc că nu pot instala driverele necesare pentru că nu au conexiune la internet (neavând driverul plăcii de reţea instalat).
  În astfel de cazuri există o soluţie rapidă, eficientă şi gratuită şi aceasta se numeşte 3DP Net o aplicaţie care va trebui să o descărcaţi (anterior de pe net) şi să o puneţi pe un stick, sau un Cd, iar când aveţi nevoie de driverul plăcii de reţea să folosiţi această aplicaţie, care deţine driverele tuturor plăcilor de reţea şi care le poate instala prin apăsarea unui singur buton (extragerea şi instalarea driverului se fac automat). Odată instalat driverul plăcii de reţea veţi avea posibilitatea să descărcaţi driverele de care aveţi nevoie (operaţiune despre care o să vorbesc într-un articol viitor).
  Când aveţi nevoie de driverul plăcii de reţea introduceţi dispozitivul pe care aţi stocat această aplicaţie 3DP Net (stick, sau cd).
  • Rulaţi aplicaţia.
  • Din fereastră care vă apare apăsaţi butonul care vă indică lipsa plăcii de reţea (driverului).
  • Se va extrage automat fişierele de care aveţi nevoie pentru a fi instalat driverul necesar. 
  • La finalizarea operaţiuni conexiunea la internet se va face automat (sau manual, dacă aveţi parolă şi username).
  Atât de simplu este să instalaţi driverul plăcii de reţea, 3DP Net vă permite să faceţi update plăcii de reţea (în cazul în care deţineţi un driver mai vechi).
  Vă las mai jos un Video Tutorial pentru a vă convinge cât de eficienţa este această aplicaţie.

6 comentarii:

  1. bun tare!!! mai ales pentru incepatori care au pc-uri vechi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca nu imi ia nici usb-urile ce drq fac

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,am instalat aceasta aplicatie care de altfel e foarte buna, am deschis-o si in locul unde ar trebui sa dau click pt instalare imi scrie ethernet doesn't exist. Ma poti ajuta? Vlad

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi da o eroare cand intru in el ..

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!