Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 iun. 2015

Aplicaţii de Optimizare şi Creşterea Performanţei

Am scris pe acest blog foarte multe articole despre optimizare şi creşterea performanţei, atât de multe încât am fost întrebat pe care să le folosesc, sau trebuie să le instalez pe toate. Plecând de la aceste întrebări şi fiind inspirat de Cosmin un abonat activ al canalului YouTube Radio Intim, m-am gândit să scriu câteva articole în care să prezint pachete complete de aplicaţii de optimizare şi creştere a performanţei în felul acesta să nu mai fiţi confuzi în cea ce priveşte aplicaţiile pe care trebuie să le instalaţi când vine vorba viteza de reacţie a calculatorului.

  Pentru a creşte performanţa calculatorului trebuie să aveţi grijă de volumul de informaţii, cu cât aveţi mai multe informaţii cu atât sistemul va consuma mai multe resurse. De aceea trebuie să aveţi grijă câte servici Windows rulează, câte aplicaţi rulează în Startup, câte resturi de informaţie aveţi pe hard, intrări de registry invalide s.a.m.d.
 Asa cum am spus pe acest blog in pagina Optimizare (Aplicatii PC) gasiti foarte multe articole in care vorbesc despre aplicatii care va ajuta sa cresteti performanta calculatorului, si cum am fost intrebat ( in ultimul timp tot mai des) cu privire la ce aplicatie, cate si cum sa fie folosite vin si scriu acest articol in care va prezint un exemplu de Pachetul de Aplicaţi pe care ar trebui să îl aveți instalat in calculatorul dvs.
Pachetul propus astăzi este format din:
1. Siney Service Manager
  Aplicaţia care opreşte în mod automat serviciile Windows de care în mod normal nu aveţi nevoie (puteţi reveni oricând la setările Default prin apăsarea unui buton) - Synei Service Manager opreste Servicii Windows de care nu ai nevoie.
2. Wise Memory Optimizer 
  Aceasta aplicatie optimizează memoria ram, deblocând sectoare de memorie, aducându-vă un plus de resurse - Wise Memory Optimizer Imbunatatirea memorie Ram.
3. Toolwiz Game Booster 
  Accelerator de jocuri, acest gen de aplicaţii optimizează sistemul în momentul în care aveţi nevoie de mai multă putere şi resurse) - ToolWiz Game Boost imbunatateste performanta pentru jocuri.
4. Clean Master
  Această aplicație curăţa sistemul de fişiere temporare şi alte informaţii inutile ajutându-vă să vă bucuraţi de mai mult spaţiu liber - Clean Master iti optimizeaza sistemul cu un Click.
5. Malwarebytes
  Aplicaţia care va ajută să vă menţineţi sistemul curat în cea ce priveşte intruşi informatici - Detecteaza si elimina virusi de tip trojan, viermi, rootkit
6. Defraggler 
  Aplicaţia care va ajută să defragmentați informaţiile de pe hard disk.
 După cum vedeţi despre toate aplicaţiile am scris articole, aveți mai jos un Video Tutorial despre modul de utilizare al acestor aplicaţii.

2 comentarii:

  1. Salut frate? sa sti ca eu sunt (ftw-vlad) de pe facebook vreau sa stiu daca poti sa faci si un video? despre cum se defragmenteaza partitia C sau D terog ca am mare nevoie si poti sa imi spui si niste sfaturi despre ele terog ca eu nu stiu cum se defragmenteaza terog daca vrei nu te oblig? OK

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Vlad
      Clipul despre Defragmentat (Defraggler) este făcut şi pus la postare programată, se va posta Marţea viitoare pe Youtube şi pe Blogger şi atunci voi pune link în acest articol. Dacă partiţiile tale nu sunt prea mari le poţi defragmenta şi din Windows dând click dreapta pe partiţia C - Propeties - Tools - Defragment Now - alegi partiţia dai Defragment şi aştepţi.

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!