Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 mai 2015

Personalizeaza Windows-ul, Efecte 3D, Lumini, Transparenta

Am tot scris articole despre personalizarea Windows-ului ultimul dintre ele fiind ,,Descarca si instaleaza Teme Windows'' În care promiteam să revin cu un nou tutorial în care o să vorbesc (scriu) despre 4 aplicaţii portabile cu ajutorul cărora să vă puteţi personaliza şi mai mult Windows-ul acestea oferindu-vă anumite efecte de:  Lumină, Transparenţă, Glass (Windows Xp) şi Ferestre 3D.
  Încă de la început vă spun că aceste aplicaţii sunt încărcate pe Media fire (nu de către mine), eu am dat întâmplător peste ele urmărind un Clip în limba spaniolă.
  Aşa cum spuneam aceste aplicaţii sunt portabile (nu necesită instalare), activarea lor făcându-se cu dublu click pe executabilul găsit în foderul pe care l-aţi descărcat şi dezarhivat.
  După ce aţi dat dublu click pe una din aplicaţiile care le găsiţi mai jos (accesând link-urile le puteţi descărca) aceasta va aplica imediat efectul dorit.
  Prima aplicaţie prezentată în video tutorialul acestui articol (pe care îl găsiţi mai jos) este:
  • Luz ykky - Aplicatie care va ofera efectul de lumina neon in jurul ferestrelor
  • Efectul ferestrelor 3D - Ofera efectul 3D al ferestrelor pe care le puneti in bara de start (acestea se vor afisa pe desktop putand vizualiza continutul acestora).
  • Efectul de transparenta - Acest efect ofera o transparenta ferestrelor pe care le aveti deschise, reglarea transparentei se face apasand butonul Settings al aplicatiei care este afisata in system try (bara de Start). 
      În video tutorialul de mai jos prezint şi o a patra aplicaţie (pentru cei care au Windows XP) care vă oferă efectul Glass (sticlă) al ferestrelor (ferestre cu marginile transparente acest efect este prezent la Windows 7 de aceea nu este necesar folosirea acestei aplicaţii.
  Toate aplicaţiile prezentate sunt uşor de folosit (un simplu dublu click), nu consumă multe resurse şi aduc o modificare substanţială în aspectul sistemului dvs. de operare (Windows).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!