Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 mai 2015

Personalizeaza Browser-ul tau (Mozila)

După seria de articole dedicate personalizări Windows-ului m-am gândit că ar fi bine să scriu si un articol despre personalizarea Browser-ului (Mozila), pentru aceia care nu vor sa isi personalizeze Windows-ul (pentru a nu consuma resurse). Pentru a aduce un alt aspect pagini Mozila (browser-ul cu care navigaţi) este de ajuns să folositi un Add-ons sau sa instalaţi anumite teme făcute special pentru acest lucru...
  În acest articul o să scriu despre două modalităţi de a personaliza browser-ul Mozila Firefox.
1. Manuală
  Cu ajutorul unui Add-ons numit Stratiform
  Apăsaţi butonul Add to Firefox - Install Now (din fereastră ce se deschide) - Restartaţi browser-ul Mozila.
Pentru a face personalizarea dorită mergeţi în secţiunea Add-ons-uri instalate;
Tools - Add-ons - Extensions - Stratiform - Options
  Faceţi aici setările dorite (urmăriţi Video Tutorialul de mai jos pentru a ştii ce aveţi de făcut).
2. Automată
- Instalarea unei teme Mozila (personalizată)
  Dacă aţi personalizat Mozila Firefox prin prima metodă, dar nu sunteţi mulţumiţi de rezultat atunci vă recomand să puneți in practică cea de-a doua a metodă mult mai simplă, mai rapidă şi mai eficientă. Pentru a pune în practică cu o maximă eficienţă această metodă, va trebui să dezinstalaţi Add-ons-ul Stratiform
  Instalarea unei Teme Mozila pentru a personaliza eficient acest browser.
  Instalarea se face extrem de simplu prin apăsarea butonului Add, după ce aţi previzualizat tema (modul în care această se afişează).
  Pentru aceia dintre dvs. care nu au înţeles ce au de făcut, dar mai ales pentru aceea care doresc să vadă rezultatul Personalizări înainte de o pune în practică (cei care vor să ştie dacă merită), îi invit să urmărească Video Tutorialul creat special pentru acest articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!