Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 mai 2015

Desktop Background Animat - DreamScene

Vin cu un nou articol despre personalizarea Windows-ului. De data aceasta voi vorbi despre aplicaţia DreamScene cu ajutorul căreia puteţi să puneţi o animaţie video ca şi background înlocuind astfel imaginea de fundal. Acest filmuleţ în puteţi descărca (de pe pagina pe care o veţi găsi în articol). Fie vă puteţi crea propriul filmuleţ pe care să îl puneţi pe Desktop...
  DreamScene este o aplicaţie portabilă care vă ajută printr-o simplă apăsare a unui buton Enable DreamScene să setaţi o animaţie ca şi background al Desktop-ului.
  După descărcare dezarhivaţi arhiva descărcată apoi din folder-ul rezultat rulaţi aplicaţia (dublu click) în fereastră deschisă apăsaţi butonul DreamScene.
  Acum trebuie să descărcaţi, sau să setaţi ca background un filmuleţ în format.wmv, sau. Mpg. Dacă doriţi să descărcaţi animaţii video o puteţi face de pe această pagină.
  După descărcarea, dezarhivaţi (dacă vine într-o arhivă) intraţi în folder-ul rezultat, sau mergeţi în locaţia în care aveţi fişierul video care doriţi să ruleze pe Desktop - Daţi click dreapta pe acesta - Set as background, în acest moment ar trebui să ruleze fişierul video pe desktop, dacă însă primiţi o eroare cum că aplicaţia nu poate rula va trebui să faceţi setările pe care le găsiţi în video de mai jos.
  Pentru a putea rula DreamScene are nevoie de anumite setări ale efectelor vizuale Windows, de aceea este indicat să alegeţi opţiunea Adjust for best appearance. Pentru a face această setare (doar dacă DreamScene vă dă eroare când doriţi să setaţi video ca background) Click dreapta My Computer - Properties - Advanced system settings - Settings (Performance) - Adjust for best appearance - Apply - Ok - Ok.
  Acum urmaţi din nou paşi de setare a fişierului video ca imagine de fundal Daţi click dreapta pe acesta - Set as background.
  Acum ar trebui ca totul să fie ok şi să puteţi să vă bucuraţi de această posibilitate de personalizare a desktopului pe care o puteţi face cu ajutorul aplicaţiei DreamScene şi a unui filmuleţ descărcat de pe pagina pe care o aveţi mai sus (dacă vizionaţi Tutorialul Video pe YouTube, veţi găsi în descriere două pagini de unde puteţi descărca animaţii pe care să le puneţi pe ecranul calculatorului dvs.). De asemenea nu uitaţi că puteţi pune pe desktop propriul filmuleţ dacă acesta este filmat (convertiţi) în format .wmv, sau .mpg.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Anonim 21 mai
    Din păcate comentariul tău a intrat în căsuţa spam şi l-am şters din greşeală. Mă întrebai dacă funcţionează şi pe Windows 8 (DreamScene) nu, nu funcţionează şi pe pe Windows 8.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!