Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 mai 2015

Descarca si instaleaza Teme Windows

Acest articol face parte din seria articolelor dedicate personalizări windows-ului. Astăzi voi scrie despre Universal Theme Patcher aplicaţia care va ajuta să instalaţi teme care nu sunt dezvoltate de Windows, dar şi despre cum şi de unde puteţi descărca Teme pentru Windows, făcându-l să pară diferit. Dacă doriţi să aveţi un Windows cu aspect modern vă invit să citiţi materialele dedicate acestui subiect Personalizare Windows...
  Aşa cum veţi vedea şi în video tutorialul pe care l-am făcut pentru acest articol sunt mai multe moduri de a instala o temă în funcţie de provenienţa acesteia (cine a creat-o). In general temele pe care le descărcaţi vin şi cu note explicative (un fişier text pe care găsiţi în folder-ul temei, în care sunt explicaţi pe scurt paşi pe care trebuie să îi urmaţi pentru a putea instala acea temă).
  Dacă vreţi să instalaţi teme agreate Windows o puteţi face foarte simplu:
  • Descărcaţi tema.
  • Copiaţi conţinutul polderului (temei).
  • Mergeţi în folder-ul Themes din Windows urmaţi pasi C:\Windows\Resources\Themes şi aici lipiţi folder-ul copiat anterior (Paste).
  Din păcate nu toate temele Windows se pot instala în acest mod, mai sunt şi teme care sunt create în mod independent care nu pot fi instalate fără a folosi o aplicaţie cu care să patche-uim Windows-ul.
  Am explicat în clipul de mai jos această manevră
După ce ați descărcat Universal Theme Patcher Dezarhivaţi - Deschideţi folder-ul rezultat - Alegeţi (cu dublu click) în funcţie de varianta de Windows pe care o aveţi (x86, sau 64) - Apăsaţi butonul Yes - În fereastra deschisă apăsaţi pe rând cele trei butoane Patche.
  Acum pentru a instala o temă independentă Windows puteţi urma paşi explicaţi mai sus (puneţi folder-ul temei descărcate în C:\Windows\Resources\Themes).
  Mai există şi altfel de teme realizate ca un installer (care se instalează cu un simplu dublu click). Fără să mai fiţi nevoiţi să copiaţi manual folder-ul temei descărcate pe care apoi să îl lipiţi (Paste) in C:\Windows\Resources\Themes.
Pentru cei care nu au înţeles ce au de făcut îi invit să urmărească Tutorialul Video.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!