Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 mai 2015

Cum instalezi aplicatii si jocuri Android pe Windows

Am mai scris articole despre un alt Emulator Android şi anume Bluestacks însă datorită unor mesaje (comentarii) cu privire la aceasta aplicaţie, m-am gândit să caut o alternativă (o altă aplicaţie care să facă acelaşi lucru), care să vă scutească însă de bătăile de cap pe care vi le oferă Bluestack, dacă nu aveţi o placă video performantă. Aşa am dat peste Andy (nu este o persoană) este o aplicaţie care vă permite să instalaţi jocuri şi aplicaţi android pe calculator...
  Andyroid este aplicaţia care vă permite să rulaţi jocuri şi aplicaţii android pe sistemul de operare Windows aplicaţi ca viber şi whatsapp.
  Modul de instalare a acestei aplicatii este relativ simplu (ca la orice aplicaţie) însă după instalare are nevoie de câteva configurări (introducerea unui cont Google+).
  Aşa cum spuneam descărcarea este una normală (aşteptaţi descărcarea şi instalarea).
  Odată cu instalarea aplicaţiei Andy se va instala şi Virtualbox (dacă nu aveţi această aplicaţie deja instalată), pentru că Andy ruleză şi în mediul virtual.
  Odată instalată (importată şi în maşina virtuală), v-a trebui să faceţi anumite configurări (unele le puteţi face şi mai târziu, la o rulare anterioară).
  Este obligatoriu să aveţi un cont Google+, sau să vă faceţi unul, pentru a putea accesa Play Store, de unde puteţi descărca jocuri şi aplicaţii.
  Dacă nu reuşiţi să vă descurcaţi cu instalarea şi alte setări pe care trebuie să le faceţi, aveţi mai jos un video tutorial despre această aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!