Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

10 mai 2015

Aplicatii cu care iti poti schimba vocea

Am scris nenumărate articole despre acest subiect şi cu toate astea încă mai primesc mesaje (comentarii) cu întrebări de genul "cu ce program îmi pot schimba vocea? Ce program să folosesc pentru a-mi modifica vocea?". Majoritatea aplicaţiilor pe care le puteţi folosi nu sunt gratuite, dar am prezentat şi aplicaţii gratuite cu care puteţi modifica vocea fie în timp real, fie să creaţi un fişier audio cu vocea modificată (căruia i-aţi adăugat diferite efecte).

  Astăzi m-am gândit să fac o listă cu cele mai importante aplicaţii (despre care am scris, sau nu),
Cel mai cunoscute programe de modificat vocea sunt:
AV VCS Diamond
  Poate fi folosit pentru a vă ascunde identitatea în timpul convorbirilor online sau pentru înregistrări audio cu vocea schimbată, care apoi le puteţi trimite prin email sau WhatsApp (mesaj vocal). Programul nu este gratuit aveţi însă o perioadă de probă de 14 zile. În timpul instalării trebuie să introduceţi un cod de activare gratuit pe care puteţi să îl obţineţi făcând click pe link-ul „Click here to get you Activation Code”.
  Dacă vreţi să vă modificaţi vocea în timp real pe Skype puteţi folosi Clownfish
  Aplicaţie despre care am vorbit/scris pe acest blog ca fiind programul care vă ajută să traduceţi instant mesajele (Chat) primite de la vorbitori de limbi străine, inconversatiile pe Skype. Pe lângă această opţiune mai are şi altele la fel de interesante; permite controlul ortografiei în timpul chat-ului, repetarea cu o voce computerizată a ceea ce se scrie, criptarea mesajelor şi bineînţeles permite schimbarea vocii în timpul apelurilor efectuate cu Skype.
  Aveţi la dispoziţie foarte multe efecte şi voci de personaje, trebuie să faceţi doar click dreapta pe iconiţa programului situată în bară din dreapta jos (bara de Start) şi să alegeţi opţiunea Change Voce
Funny Voice
  Este un program portabil (nu are nevoie de instalare). Permite să înregistraţi vocea schimbată într-un fişier audio, care apoi poate fi trimis unei persoane prin email sau WhatsApp (mesaj vocal).
Morph Vox Jr.
  Are o interfaţă grafică simplă şi intuitivă permite să schimbaţi vocea în principalele programe de chat, de exemplu Messenger, Skype, etc. Opţiunile pentru modificarea vocii sunt foarte multe, cu un singur click vă puteţi schimba vocea în cea a unei femei, bărbat, copil, bătrân sau un personaj faimos. Această aplicaţie este ideală pentru a face o farsă prietenilor.
Skype Voice Changer
  După cum v-aţi dat seama din denumirea aplicaţiei, vă permite schimbarea voci în timpul convorbirilor pe Skype, dispune de voci feminine, masculine, sau de copii. Pentru al folosi în convorbirile de pe Skype, trebuie să porniţi programul şi să faceţi click pe butonul care autorizează interacţiunea dintre cele două programe.
Voxal Voice Changer
  Această aplicaţie vă permite modificarea voci în orice aplicaţie care foloseşte microfon. Este foarte simplu de folosit şi pentru a modifica vocea nu trebuie să faceţi nici o configuraţie. Permite modificarea vocii în timp real, dar şi dintr-un file audio deja înregistrat pe calculator.
 Your Monster Voice
  Include foarte multe filtre predefinite pentru schimbarea vocii şi are multe caracteristici avansate de înregistrare care vă permit să creaţi un fişiere audio, în format MP3 sau WAV, cu propria voce în versiune extraterestru/monstru. Această aplicaţie nu este gratuită dar permite folosirea timp de 30 (trial) care vă permite să testaţi toate funcţiile.
  Dacă mai cunoaşteţi şi alte aplicaţii cu care vă puteţi modifica (schimba vocea) fie ele gratuite sau nu le puteţi lăsa în rubrica de comentarii.

1 comentarii:

  1. Salut
    Ajutama terog să găsesc o aplicațe care să-mi schimbe vocea ce-ar în tipul convorbiri telefonice.
    Mersy mult.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!