Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 apr. 2015

Schimba automat culorile Desktop-ului in functie de luminozitate




Am mai scris despre o astfel de aplicatie in trecut puteti citi articolul Flux - Setarea Automata a Luminozitatii Ecranului, insă aplicaţia despre care o să scriu astăzi este mult mai simplu de utilizat şi de setat tot ce aveţi de făcut este să o instalaţi, iar aceasta va acţiona automat, va regla culorile desktopului în funcţie de oră (pe timpul nopţi). Acest lucru este benefic atunci când petreceţi mult timp în faţa calculatorului, lumina puternică obosind ochii, este ideal să ajustaţi luminozitatea în funcţie de ambient (pe timpul nopţi o lumină mai moale)...
  SunsetScreen reglează automat culorile desktopului când lucrați pe computer pe timpul nopţi oferindu-vă cantitatea de lumină de care aveți nevoie, în funcție de momentul zilei.
  Vă permite să modificați ora la care luminozitatea ecranului este crescută sau redusă și vă permite să ajustaţi nivelurile maxime și minime, precum și viteza de tranziții, de la o intensitate la alta. Puteți crea, de asemenea, diferite profiluri pentru diferite zile.
  Culorile sunt complet personalizabile, ceea ce este util pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau cei care doresc să nu îşi obosească ochii pe timpul nopţi datorită lumini puternice.
  Este de ajuns să instalaţi această aplicaţie şi odată cu pornirea Windows-ului, în funcţie de momentul zilei aceasta îşi va face treaba singură într-un mod automat (recomandat să fie setată să pornească odată cu Windows-ul).
- Instalaţi Next - Next - Next - Install - Finish
  După instalare aplicaţia va acţiona aşa cum v-am spus în mod automat în funcţie de oră (la lăsarea seri - noapte), de aceea aveţi grijă la setarea ceasului (orei) pe sistemul dvs. (acesta este reperul, după care acţionează SunsetScreen, nu este ca la Flux care se conecta online şi nu conta setarea orei de pe sistemul gazdă).
  Dacă vreţi să personalizaţi această aplicaţie (prin câteva setări) vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos în care arăt ce aveţi de făcut pentru ca această aplicaţie să fie de bază în utilizarea zilnică.
  Când nu doriţi să utilizaţi această aplicație puteţi da click dreapta pe pictograma din Sistem Try (bara de Start) şi Exit. Dacă vreţi să dezinstalaţi această aplicaţie, o puteţi face din Control Panel ca orice altă aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!