Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 apr. 2015

Personalizare Windows Ferestre 3D pe Desktop

Am tot vorbit despre optimizare, creştere performanţa, curăţare, acum m-am gândit să acord mai mult spaţiu pe acest blog şi personalizări Windows-ului. Nu Am dat pre multă importanţă acestui subiect însă se pare că sunt destui cei interesaţi să aibe un altfel de Windows. Sunt mulţii care nu pot instala varianta de Windows doriră şi totuşi vor să se bucure de efectele vizuale oferite de o anumită variantă, sau vor să îmbunătăţească aspectul Windows-ului, făcându-l să fie mai aspectuos şi mai funcţional.

  M-am gândit să vă prezint aplicaţia T3desk cu ajutorul căreia vă puteţi crea ferestre 3D mult mai vizibile şi la care să aveţi acces mult mai rapid, aşa cum vă spuneam pe lângă un aspect plăcut o să încerc să abordez şi funcţionalitatea, iar această aplicaţie este utilă în momentul în care lucraţi cu multe ferestre şi vă este greu să le accesaţi.
  T3desk poziţionează aplicaţiile şi ferestrele Browser în 3D astfel puteţi vedea conţinutul unei ferestre şi puteţi accesa orice fereastră de care aveţi nevoie. Tot cu T3desk puteţi poziţiona aceste ferestre oriunde pe Desktop în felul mărind şi mai mult accesul la anumite ferestre.
Am căutat o aplicaţie care să nu consume multe resurse, care să nu vă îngreuneze funcţionarea sistemului care să fie gratuită şi simplu de folosit. Până la această oră T3desk este aplicaţia care corespunde acestor criterii (dacă mă înşel, aştept alternative în rubrica de comentarii).
Cum Funcţionează?
- Instalaţi aplicaţia cu Run - Next - Next - Next - Install
  După instalare tot ce aveţi de făcut pentru a rula ferestrele în 3D este să daţi click dreapta pe pictograma aplicaţiei ce va rula în System Try (Bara de Start) pe Let 3D all - la minimizarea ferestrelor daţi click pe chenarul care v-a apărut în partea dreaptă sus la fiecare fereastră (Pagină web, sau aplicaţie), dacă însă doriţi ca fereastra să nu fie afişată în 3D o puteţi minimiza normal apăsând chenarul pagini dintre - şi x.
  Pentru cei care doresc să vadă cum anume funcţionează această aplicaţie, îi invit să urmărească Video Tutorialul de mai jos în care explic şi exemplific pe înţelesul tuturor ce anume face această aplicaţie
  Aşa cum am spus T3desk este aplicaţia ideală pentru cei care lucrează cu foarte multe ferestre deschise şi au nevoie de un acces rapid la fiecare dintre ele, această aplicaţie oferind o bună vizibilitate a ferestrei deschise, dar şi posibilitatea de a ordona după cum dorim aceste ferestre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!