Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

28 apr. 2015

Descarca Aplicatii Gratuite

Am scris mai multe articole (am făcut şi Video Tutoriale) despre aplicaţi sau site-uri ca Ninite care vă ajută să vă creaţi un installer (o listă de aplicaţi pe care le alegeţi de pe un site şi apoi le instalaţi cu un singur click). Astăzi o să să scriu despre DDownloads aplicaţia care vă oferă o listă foarte lungă de aplicaţii gratuite (unele mai puţin cunoscute).
  Aplicaţia DDownloads nu ocupă mult spaţiu (2 MB) şi de asemenea nu consumă multe resurse.
Instalaţi - Run - Next - Next - Next - Install
   După instalare se va deschide fereastra principală a aplicaţiei care va afişa în partea din stânga toate aplicaţiile disponibile (pe care le puteţi descărca) de asemenea în partea superioară a acestei ferestre veţi găsi meniul aplicaţiei, de asemenea aveţi posibilitatea să afişaţi din lista de aplicaţi doar anumite aplicaţii (în funcţie de litera cu care începe, în felul acesta putând găsi mai repede o anumită aplicaţie).
   DDownloads va pune la dispozitiv majoritatea aplicaţiilor cunoscute, dar şi aplicaţii mai puţin cunoscute. În momentul în care alegeţi să descărcaţi o aplicaţie - Click pe ea - Download (butonul aflat în partea superioară a ferestrei). Vă vor fi afişate şi câteva informaţii despre aplicaţia pe care doriţi să o descărcaţi
   Găsesc această aplicaţie utilă nu pentru informaţiile pe care le oferă despre aplicaţiile pe care le găsiţi în listă ci pentru listă în sine pe care o oferă (putând găsi informaţii detaliate pe internet despre fiecare aplicaţie în parte) şi mai găsesc această aplicaţie utilă şi pentru că nu numai reuneşte aplicaţiile într-o listă, dar oferă posibilitatea şi să fie descărcate, evitând astfel pierderea timpului cu căutarea unui site de unde să descarci acea aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!