Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 apr. 2015

Elibereaza spatiu, optimizeaza, mareste performanta

  Am scris multe articole despre optimizarea calculatorului, despre creşterea performante şi eliberarea spaţiului de pe hard pentru a face ca Windous-ul să funcţioneze mai bine şi deşi numărul articolelor care dezbăt acest subiect este destul de mare, mereu este loc pentru o altă aplicaţie care vă poate ajuta. Astăzi o să scriu despre Wise Care 365 Free aplicaţia care curăţă, repară şi optimizează calculatorul cu un singur click.
Cum Funcţionează?

- Instalaţi - Run - Next - Next - Next - Install
  Când rulaţi aplicaţia se va deschide fereastra în care se află meniul principal cu toate opţiunile de optimizare şi curăţare de care aveţi nevoie
  • PC Checkup
  • System Cleaner
  • System Tuneup
  • Privacy Protector
  • System Monitor 
 PC Checkup - Daţi click pe butonul Check Up Now va scana sistemul pentru a descoperii toate riscurile de confidențialitate şi fişiere inutile de pe sistemul dvs. 
  La finalul scanări se vor afișa rezultatele, numărul de articole detectate, și vă va permite să remediaţi problemele detectate dând click pe butonul "Fix Now". Puteți obține, de asemenea, mai multe informații cu privire la elementele detectate, făcând click pe butonul "Details".
 System Cleaner - Cuprinde 5 utilitare de curăţare afişate în partea stângă: Registry Cleaner, Common Cleaner, Advanced Cleaner, System Slimming şi Big Files Manager (pentru varianta pro).
 System Tuneup - Acesta include alte 5 utilitare pentru a accelera PC-ul: System Optimizer, Disk Defrag, Registry Defrag, Startup Manager şi Context Menu (doar pentru varianta pro).
 Privacy Protector - Ccontine 4 instrumente inteligente pentru a păstra navigarea online în condiții de siguranța Privacy Eraser (doar pentru varianta pro), Disk Eraser, File Shredder, Password Generator.
 System Monitor - Oferă informaţii despre procesele consumatoare de resurse şi despre componentele sistemului dvs: Procesor, Placa de bază. Ram, Placă Video, Hard Disk, Placă de reţea şi Placă de Sunet.
  Pe lângă toate astea aplicaţia vă oferă posibilitatea de a folosi şi alte utilitare adiţionale, pe care le puteţi încerca, din fereastra principală (partea dreaptă sus).
  Pentru aceia care doresc să se convingă de utilitatea acestei aplicaţii, îi invit să urmărească Video tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!