Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 mar. 2015

Webcam Max Personalizeaza Web-ul tau

Am mai scris un articol cam pe acelasi subiect Cum dau Webcam fals pe Messenger, sau Skype, insă în acel articol după cum spune şi titlul, vorbeam despre înşelarea persoanei cu care menţineţi o conferinţă video. Aplicaţia despre care o să scriu astăzi se numeşte WebCam Max şi vă permite să vă personalizaţi Webcam-ul pentru a creşte profesionalismul, sau doar pentru simplu amuzament, puteţi folosi această aplicaţie atât pentru Web real cât şi pentru Web virtual (fals).

   Dacă doriţi ca conferinţele dvs. pe Messenger, Skipe şi alte reţele care permit fluxul video, să fie altfel, vă recomand WebCam Max, o aplicaţie care vă permite folosirea a două web-uri în acelaşi timp (de către aceeaşi aplicaţie) folosirea unui webcam şi a uni filmuleţ, imagine (în miniatură)
Cum Funcţionează? 
- Instalarea este una simplă: Run - Next - Next - Next Install
  După instalare rulaţi aplicaţia - dacă aveţi conectat unul, sau mai multe web-uri aceasta va afişa una din imaginiile preluate (puteţi cumuta de la un web la altul în funcţie de preferinţe)
  Panoul principal este central şi este foarte ergonomic, fiecare funcţie este disponibilă prin apăsarea unui buton, fie că vreţi ca interlocuitorul conferinţei video să vadă unul, sau două Web-uri care vă filmează (din diferite unghiuri) fie că vreţi să fiţi filmaţi de către web iar într-un chenar să ruleze un filmulet, o altă imagine, sau imaginea de pe Desktop, fie că vreţi să afişaţi un web fals (partenerul conferinţei va vedea un filmuleţ, sau o imagine, la alegere). Toate acestea şi multe altele le puteţi face prin apăsarea unui buton. 
  Deşi v-aţi aştepta că o astfel de aplicaţie să fie dificil de utilizat, urmărind Video Tutorialul creat special pentru acest articol vă veţi da seama cât de simplu este ca să vă bucuraţi de mai mult decât o conferinţă video.
   Utilitatea acestei aplicaţii poate fi multiplă şi doar imaginaţia dvs. poate fi limita, de la o mai bună prezentare (videochat), la o mai bună comunicare (puteţi viziona un film redat cu ajutorul acestei aplicaţii pe care să îl vizioneze toţi cei care au acces la web-ul dvs.). Puteţi arăta Desktop-ul cuiva fără să mai fiţi nevoiţi să întoarceţi web-ul.
    Va las pe dvs să alegeţi ce anume puteţi face cu această aplicaţie
Vizionare Placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!