Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 feb. 2015

Setari care cresc viteza de descarcare uTorrent

După articolele pe care le am scris despre creşterea vitezei de internet, creşterea vitezei de download-are cu ajutorul unui Download Manager, am fost rugat să scriu un articol şi despre modalitatea de a mări viteza de descărcare cu ajutorul uTorrent aşa că astăzi vin şi scriu despre setările care vă pot asigura o viteză mai mare de descărcare a Torrent-elor.
  Pentru a vă bucura de o viteză mai mare de download aveţi nevoie de uTorrent pe care îţi puteţi descărca de Aici.
  După ce l-aţi descărcat instalarea se face foarte simplu Run - Next - Next -Install.
  După instalare pentru a vă bucura de o viteză bună de download va trebui să faceţi câteva setări pe care vi le voi prezenta pe scurt în acest articol (vă recomand să vizionaţi Video Tutorialul ce îl voi posta la finalul acestui articol
Am să scriu pe scurt efectele acestor setări
   Ca să obţinem o viteză mai mare de download va trebui să mărim numărul celor care ne pun la dispoziţie folderul dorit, pentru a face acest lucru trebuie să umblăm în setările uTorrent pentru a modifica anumite limite, aceste setări ne va aduce pe lângă beneficiile unei viteze ridicate de download şi o viteză mai mare de Upload dar şi un consum mai mare de resurse (ram şi procesor, dar şi o direcţionare a lăţimi de bandă spre download-area efectuată, astfel vom avea probleme în a viziona un clip online, sau a întreprinde alte activităţi pe internet.
  Pentru a face toate aceste setări mergeţi în Optiones - Preferences (Ctrl+P) în secțiunea Conection setaţi portul între 50.000 şi 65.000 în secţiunea Bandwidth (lățimea de bandă). Cele mai importante opțiuni sunt cele din câmpul Number of Connections. Conținutul celor cinci căsuțe ar trebui să fe: 0, 0, 20000, 5000, 400, pentru o viteză mare. Valorile pot varia (puteţi testa valori în aceste limite). Mergeţi la BitTorrent, şi la Protocol Encryption, alegeţi să fie activată (Enable sau Forced). În secțiunea Queueing (în aşteptare) setaţi un număr între 8 şi 20 (cu cât mai multe torrente acceptate cu atât va creşte şi consumul de resurse). Mai pot fi făcute setări din secţiunea Advanced
net. Low_cpu = false
net. Max_halfopen = 66
peer. Disconnect_inactive_intervall = 900
dskio. Sparse_files =
false
Peer. Lazy_bitfield= true
 Vă sfătuiesc să urmăriţi Clipul de mai jos pentru a înţelege mai bine despre ce vorbesc şi care sunt setările care vă cresc nesperat rata de Download în acest video veţi vedea clar fectul (fiind făcut un test al vitezei de descărcare înainte şi după setări).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!