Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 mar. 2015

Schimba DNS urile pentru a creste viteza de Internet

   Cu toţi ne dorim o viteză de net mai mare şi căutăm modalităţi de a obţine acest lucru fără să plătim mai mult pentru aceasta. În acest articol nu veţi descoperi un secret care vă va aduce mai multă viteză de net decât ce aveţi semnat în contract, dar vă va ajuta să obţineţi maximul oferit. Dacă ai o viteză de internet mică, dacă paginile tale se încărca greu, dacă nu poţi download-a cu o viteză decentă, te invit să citeşti articolele din pagina Aplicaţii PC - Internet.
  Astăzi voi scrie despre Cum poţi mări viteza de internet prin schimbarea DNS-urilor
  DNS-urile sunt cele care asigură legătura între dvs. şi ceea ce căutaţi pe net, cu cât aceste DNS-uri sunt mai rapide cu atât mai repede se va deschide pagina pe care doriţi să o activaţi.
  Sunt mulţi cei care recomandă să vă folosiţi de DNS-uri publice. DNS-urile publice sunt mult mai bune deoarece oferă stabilitate, securitate şi viteza. În spatele lor sunt zeci/sute, poate chiar mii de servere, organizate în clustere care asigură bună funcţionare a acestui serviciu public.
 Cele mai bune Dns-uri (cele mai cunoscute) sunt:
 Google DNS
8.8.8.8
8.8.4.4
 OpenDNS
208.67.222.222
208.67.220.220
 Pentru a schimba (a introduce) un DNS mergeţi pe placa de reţea - click dreapta - Properties - Internet Protocol Version 4 (TCP IPv4) - Bifaţi căsuţa Use the following DNS server addresses şi adăugaţi
  Pentru a afla însă care este cel mai rapid dns, care vă poate asigura o viteză mai bună la internet, dar mai ales pentru al schimba automat fără ca dvs. să mai fiţi nevoiţi să urmaţi toţi acei paşi de mai sus există Jumpler DNS, o aplicaţie care depistează şi vă înlocuieşte automat în câteva secunde DNS-ul care vă poate oferi cea mai mare viteză de internet.
Cum funcţionează?
  Această aplicaţie este portabilă (nu necesită instalare
Descarcati Jumper DNS de Aici
  Modul de utilizare este simplu şi îl explic în Tutorialul de mai jos, pe care vă invit să îl urmăriţi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!