Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 mar. 2015

Hide My IP - Schimba Ip-ul

Cred că sunt mulţii cei care s-au plictisit de acest gen de articole, dar vă asigur că sunt şi mai mulţii cei care nu au găsit soluţii la problema lor, aceea de a-şi schimba IP-ul pentru a putea naviga anonimi pe internet, fie pentru a putea accesa site-uri pe care au anumite restricţii, (au primit ban), sau site-uri care au restricţii de locaţie (nu pot fi accesate din anumite ţări). Un alt motiv pentru care ar trebui ca toată lumea să îşi păstreze anonimatul pe internet este furtul de date personale...

  De câte ori accesăm o pagină web ne punem la dispoziţie anumite date personale care ar trebui să rămână confidenţiale. Poate că aţi citit ştiri despre furtul de date de către coloşi ca: Google, Facebook şi alţii, care s-au folosit de acestea pentru a le vinde. De aceea vă recomand să navigaţi anonim pe internet pentru a avea o mai mare siguranţă în faţa celor care doresc să pună mâna pe datele dvs. personale, fie date bancare (care pot aduce mari pierderi şi bătăi de cap), fie date de altă natură, dar care odată pierdute vă pot aduce prejudicii.
  Aşa cum am promis voi căuta soluţii pentru a naviga anonim în toate aceste situaţi (prezentate mai sus) şi ori de câte ori voi găsi o aplicaţie care merită atenţia o voi testa şi prezenţa.
  Astăzi vă prezint aplicaţia Hide My IP pe care o puteţi descărca de pe pagina oficială www.hide-my-ip.com. Această aplicaţie poate să vă ofere anonimat cu un simplu click - apăsând butonul Hide my ip veţi primi un ip cu care puteţi naviga în siguranţă, fără teama ca datele dvs. vor fi vizibile.
  Cu toate că aplicaţia poate fi folosită imediat după instalare, fiind foarte bine setată, puteţi să vă folosiţi însă de opţiunile pe care le găsiţi în Advaced Setting şi Setting
- Hide My IP vă poate oferi un alt ip fie pentru toate browser-ele, fie doar pentru cele selectate de dvs.
- Vă oferă posibilitatea schimbări ip-ului pentru toate aplicaţiile care au conexiune la internet, în felul acesta nu veţi avea un alt ip, doar când folosiţi un browser (aşa cum fac mai toate aplicaţiile de acest gen), ci veţi naviga anonim oriunde, oricând şi oricât (fără limită de navigare). 
- Dacă nu doriţi să navigaţi anonim (cu un alt ip) doar cu o aplicaţie anume o puteţi face bifând la Settings căsuţa Only the Selected Applications şi apoi să selectaţi aplicaţia care doriţi să o folosiţi cu un alt ip (nu cu cel real). 
- Dacă doriţi să navigaţi mereu cu acelaşi ip bifaţi căsuţa Always Use Sam Ip For Last Session - daţi Apply şi Ok.
  Deşi par multe informaţii folosirea acestei aplicaţii este extrem de simplu de folosit aşa cum v-am spus este de ajuns să daţi un singur click pentru a vă bucura de un alt ip, pe care îl veţi primi în mod aleatoriu. 
- Dacă însă vreţi să vă alegeţi un alt ip (din diferite motive) o puteţi face alegând un ip pus la dispoziţie în lista Select Desired Location daţi un click pe ip-ul dorit şi în câteva secunde vă va fi atribuit, putând din acel moment să navigaţi pe internet cu noul ip.
  În momentul în care doriţi să navigaţi cu ip-ul dvs. (ip-ul real) apăsaţi butonul Stop hiding IP.
  Pentru a mă face mai bine înţeles şi pentru a vă demonstra eficienţa acestei aplicaţii, vă invit să urmăriţi Tutorialul Video.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!