Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 mar. 2015

Flumulet din poze cu cloana sonora Slideshow

  Am tot fost întrebat cum pot face un filmuleţ din poze,sau cum pot face un filmuleţ din imagini pe care să pun o melodie şi de fiecare dată am răspuns că Movie Maker este aplicaţia indicată pentru a face acest lucru, dar se pare că multora nu le este la îndemâna mai ales când vor să creeze un slideshow simplu şi rapid. Ultima întrebare de genul "Cu ce aplicaţie pot crea un filmuleţ cu poze şi o melodie să fie simplu (altul decât Movie Maker)?", m-a determinat să scriu acest articol, despre cea mai simplă aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi face un filmuleţ din poze căruia să îi puneţi şi un fundal audio.

  Aplicaţia pe care o să o prezint se numeşte 4k Supershow Marker
Cum procedăm?

 Descărcaţi 4k 4k Slideshow Maker de Aici

- Veţi descărca o arhivă (dezarhivaţi cu (WinRar, & Zip)
- Această aplicaţie este portabilă) nu necesită instalare
  Tot ce aveţi de făcut este să deschideţi folderul rezultat în urma dezarhivări. să daţi dublu click pe pictograma aplicaţiei. - Se va deschide fereastra principală.
  •   Pentru a crea filmuleţul va trebui să introduceţi pozele, care doriţi să fie cuprinse în acest filmuleţ - Pentru a face asta daţi click pe Add Photos şi adauga pe rând fiecare poză. Puteţi adăuga poze şi de pe contul de Instagram (dacă aveţi) daţi click pe Add Instagram.
  • Pentru a introduce o melodie (coloana sonoră acestui filmuleţ) daţi click pe Change Music căutaţi melodia doriră şi adăugaţi-o - Open.
  • Acum puteţi viziona rezultatul dând click pe Show Preview, dacă rezultatul nu vă mulţumeşte (durata de afişare a imaginilor neadecvată Mergeţi la Preferences şi modificaţi durata de afişare aşa cum veţi vedea în Video Tutorialul de mai jos.
  • Când sunteţi mulţumiţi de rezultat puteţi apăsa butonul Make Slideshow şi filmuleţul creat se va salva imediat după apăsarea butonului Continue.
  Pentru aceia dintre dvs. care nu au înţeles ce au de făcut 9 deşi mă îndoiesc) pot viziona clipul de mai jos pentru a se convinge cât de simplu este să creaţi Slideshow cu această aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!