Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 mar. 2015

Descarcarea Instalarea si editarea unei Teme Blogger

  Acest articol este o completare la articolele anterior scrise şi un răspuns pentru aceea care mă întreabă cum pot descărca, instala şi edita o temă nouă pentru blog-ul lor. Deşi mulţi se tem să editeze o temă (codul html), acest lucru nu este atât de greu pe cât pare, necesită însă multă atenţie. In articolul de astăzi, dar mai ales în Video Tutorialul pe care îl voi ataşa la finalul articolului,voi explica pe înţelesul tuturor cum se face.
1. Vom începe prin salvarea temei actuale (în caz că ceva nu funcţionează cum ar trebui să o reîncărcaţi, în felul acesta nu riscaţi să pierdeţi datele şi setările făcute pe tema pe care o aveaţi).
  Logare blog - Şablon - Faceţi o Copie de rezervă/Restabiliţi - Descărcaţi şablonul complet - Salvaţi fişierul (verificaţi dacă s-a realizat descărcarea).
2. Descărcaţi o temă nouă (în caz că nu aveţi una deja descărcată) dând click Aici
3. Încărcaţi pe blog tema descărcată.
Logare blog - Şablon - Faceţi o Copie de rezervă/Restabiliţi - Browse - Găsiţi tema descărcată - Open - Încărcare
4. Editarea șablonului temei descărcate pentru a o adapta gusturilor şi nevoilor dvs.
 Logare blog - Şablon - Editaţi HTML - Identificaţi fiecare linie care vă interesează fie dând de scroll fie introducând în căsuţa de căutare a şablonului (CTRL+F) valoare pe care dorim să o modificăm - Enter - după fiecare modificare daţi Salvare şi intraţi pe pagina blog-ului pentru a vedea efectul editări (în caz că ceva nu merge cum ar trebui, să puteţi reveni la valorile iniţiale).
  Dacă vreţi ca editarea să fie amplă, pe lângă atenţie vă trebuie şi pricepere (o editare greşită, va duce la erori de încărcare a pagini Web). De asemenea dacă doriţi să schimbaţi tema coloristică, aveţi nevoie de un generator de culori, care să vă identifice codul Html al culori pe care doriţi să o modificaţi. Vă poate ajuta Acesta Site 
  Deşi editarea unei teme pare o treabă complicată adevărul este cu totul altul, editarea unei teme este o treabă simplă care necesită doar atenţie, în schimb crearea unei teme de la 0 necesită pricepere. cunoştinţe, răbdare şi multă atenţie.
  Pentru a vă convinge cât de uşor este să editaţi o temă de blog (Blogger) vă invit să urmăriţi clipul de mai jos.
  Dacă aveţi nelămuriri vă aştept cu întrebări în rubrica de comentarii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!