Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 mar. 2015

Cum primesti bani Adsense prin Western Union vs Cont Bancar?

În urma articolelor pe care le-am scris pe acest blog, cu privire la posibilitatea de a câştiga bani cu Google şi YouTube articole pe care le găsiţi în pagina Trucuri Site/Blog am primit foarte multe întrebări de genul ,,Cum şi cât câştigi, cum primesc bani dacă nu am cont bancar?". Am răspuns tuturor celor care aveau nelămuriri cu privire la acest subiect însă întrucât întrebările au devenit tot mai numeroase m-am gândit să scriu un articol în care să vă explic pe larg modalitatea de a primii bani de la Google Adsense...
   Aşa cum deja poate ştiţi puteţi câştiga bani cu Google Adsense fie postând pe un Blog/site pe care aveţi anunţuri Adsense valoare câştigurilor variind în funcţie de numărul de vizite şi click-urile pe care le primiţi pe anunţurile afişate pe pagină web.
  De asemenea puteţi câştiga bani şi prin urcarea de clipuri pe YouTube (clipuri care vă aparţin) pe care să le monetizaţi (generare de bani) devenind partener YouTube. Mergeţi în pagina Trucuri Site/Blog pentru a citi toate amănuntele despre acest subiect.
  Cei care doresc să câştige bani prin aceste două moduri îşi pun însă întrebare cum vor primi bani, această întrebare este legitimă şi sper ca acest articol să vă lămurească.
  Cei care şi-au creat deja un cont Adsense ştiu că vor primi bani când vor atinge pragul minim de 70 de Euro însă mulţi au nelămuriri cu privire la modul de plată.
  După ce aţi creat contul Adsense şi aţi început activitatea (fie pe un Blog/Site fie cu ajutorul unui canal YouTube) în momentul în care în contul dvs. se vor acumula 10 euro veţi primi o înştiinţare că va trebui să introduceţi un cod pin pe care Google îl va trimite într-o scrisoare către adresa completata în momentul creeri contului, această adresă poate fi alta decât cea scrisă în C.I. (asta pentru cei care mă întreabă, dacă sunt în altă ţară cum îmi fac cont şi cum primesc banii).
  După ce primiţi scrisoarea introduceţi codul, în acest moment Google are certitudinea că datele cu care a fost creat codul sunt valide şi vă va permite să alegeţi o formă de plată.
1 Cont Bancar  
  Va trebui să aveţi un cont bancar (pe acelaşi nume pe care a fost făcut şi contul Adsense), va trebui să introduceţi numărul de cont în căsuţele indicate. Veţi primi bani în acest cont atunci când aţi atins limita de plată (veniturile Google + YouTube au depăşit 70 de euro), după ce Google verifică dacă aceşti bani au fost, câştigat corect" (această verificare poate dura 30 de zile), vă va trimite bani în cont putând să îi scoateţi cu ajutorul card-ului (ataşat).
2. Western Union 
  Această modalitate de plată pare să fie cea mai simplă dintre toate, paşi sunt aceiaşi ca mai sus, numai că în loc să alegeţi cont bancar, alegeţi ca formă de plată Wester Union, bani pot fi încasaţi în ziua următoare celei în care au fost trimise, confirmarea de plată, de la agenţiile care oferă serviciul Quick Cash.
Pentru a retrage bani prin această formă aveţi nevoie de:
- Un act de identitate valabil, cu fotografie, emis de autorităţi (paşaport, permis de conducere, carte de identitate etc.)
 - Informaţiile despre plătitor: pentru a vedea care sunt informaţiile despre plătitor de care are nevoie filială Western Union, faceţi click pe linkul de plată automată din pagina „Plăţi”
- Suma de plată, pe care o puteţi găsi în pagina Istoricul plăţilor
- Numărul unic de control pentru transferul de bani (MTCN), pe care îl puteţi găsi făcând click pe linkul de plată automată din pagina Plăţi.
  Când vă prezentaţi la agenţia Western Union, precizaţi că doriţi să încasaţi o plată Quick Cash,  plata Western Union se incaseaza în decurs de 60 de zile de la data efectuării plății. În caz contrar, suma va fi rambursată în contul dvs. AdSense.
 Dacă nu aţi încasat plată în decurs de 60 de zile din momentul efectuării acesteia, veniturile vor fi rambursate în contul dvs., iar plăţile viitoare vor fi reţinute.
  Pentru a debloca plăţile, accesaţi contul dvs. şi pagina Plăţi. Aici veți vedea o atenționare de culoare roșie din partea de sus a paginii. Citiți-o și luați toate măsurile necesare pentru a activa plățile în contul dvs.

15 comentarii:

  1. Contul in care primesti banii trebuie sa fie in euro sau e ok daca e in lei?
    Nu orice banca accepta tranzactii de tip SEPA EFT, de la Google.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Ionuţ
      Contul trebuie să fie în Valută Băncile la care poţi face contul sunt ING, Transilvania, Raiffeisen

      Ștergere
  2. Salut
    Banii primiti trebuie declarati?
    Impozite etc.
    P.S. Sa presupunem ca castigul de pe un video incarcat pe youtube este de 10.000 €.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nu ştiu acest lucru eu trăiesc în Spania şi aici nu îi declar (dar în România nu cunosc formularul de impozit Global).

      Ștergere
  3. AdSense nu percepe comision pentru tranzactiile prin WU, insa ma gandesc: Mi se va retrage comision din acei bani pentru tranzactie (de catre cei de la WU)?
    In mod normal comisioanele lor sunt de cca 10% din totalul transferat, dar cu Western Union Quick Cash, nu am facut nici o tranzactie pana acum si nu am idee cum e cu taxele. Stii tu ceva legat de asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comisionul îl plăteşte Google Adsense, tu vei primi toţi bani care îţi apar în cont

      Ștergere
  4. Ma gandesc, ca la 1000 Euro transferati, daca ma taxeaza cu 10%, ma cam doare sa le las lor 100E.
    Mai bine merg pe contul bancar si pierd cam 18 Euro din cei 1000.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o nelamurire , pe google suport am vazut acolo scris ca platile se fac la sfarsitul lunii urmatoare , eu sunt cu youtube , sa zicem ca in 15 primeste adsense de la youtube castigul , asta inseamna ca maxim in data de 15 a lunii urmatoare transfera adsense sau in ultima saptamana din luna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai am o nelamurire , eu mi-am facut card normal Visa la BRD si l-am introdus la adsense, daca nu ii bun cardul ce se intampla ? Imi amana pe luna urmatoare ? Sau cum pot sa verific daca ii bun cardul ?

      Ștergere
    2. 1. Dacă până pe data de 15 ai peste 70 euro în contul Adsense atunci va trebui să mai aştepţi o perioadă până se verifică natură câştigurilor (dacă ai trişat) această perioadă variază între 15 şi 45 de zile în funcţie de vechimea ta. Dacă nu ai 70 de euro va trebui să aştepţi până pe data de 15 lună viitoare când vor mai intra bani + perioada de verificare
      2. Dacă Cardul nu este bun vei vedea acest lucru pentru că după ce ai fost verificat ţi se vor vira bani în cont. dacă cardul nu este bun vei fi anunţat că operaţiunea a eşuat şi te va ruga să introduci un alt cont în care se vor vărsa bani luna următoare pe 15.

      Ștergere
    3. Eu am cont in lei. Sa inteleg ca trebuie in euro sau dolari ? Urmeaza sa-mi creez cont adsens.

      Ștergere
  6. Buna! Am introdus pinul inca din data de 20 ianuarie. Nu au intrat banii nici acum. Mentionez ca contul este in lei si nu corespunde decat ca nume, nu si prenume cel de pe cardul bancar cu cel de pe contul adsense. Daca schimb acum contul, trebuie sa primesc iar alt pin?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât durează sa vină plicul ăla ?
    Aștept de vreo 4 săptămâni și tot nu mi-a venit!
    (Datele le-am pus corecte

    RăspundețiȘtergere
  8. Numele contului bancar trebuie sa fie identic cu cel cu care am facut contul Google sau cu cel care este scris in Contul de Adsense(in sectiune setari, pe care pot sa-l moific)?

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!