Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 mar. 2015

Cum optimizezi Pc-ul pentru a juca Jocuri fara Lag

Aşa cum v-am promis vin cu al doi-lea artico cu privire la creşterea performanţei calculatorului, (optimizare) pentru a putea juca jocuri fără ca acestea să se mai întrerupă, sau să meargă foarte greu. Prmul articol a fost ''Creste performanta PC-ului pentru jocuri''. În care am vorbit despre acceleratoarele de jocuri, aplicaţii care vă opresc servici şi procese şi pregătesc sistemul pentru a pune la dispoziţie toate resursele posibile jocului care este rulat.
  Astăzi vin şi completez cu aplicaţii care vă ajută să optimizaţi şi mai mult de atât sistemul făcându-l şi mai ,,Capabil".
  Am vorbit foarte mult de creşterea performanţelor şi despre aplicaţii care vă pot ajuta să aveţi un calculator mai rapid, aşa s-a născut idea acestui articol în care să fac un colaj al aplicaţiilor pe care le-am folosit şi care m-au ajutat în decursul timpului să obţin rezultate spectaculoase.
Aplicaţiile pe care le recomand sunt:
. Soluto - Pentru micşorarea timpului de boot-are
. Synei Service Manager - Pentru oprirea automată a serviciilor Windows
. Synei System Utilities - Curăţare, Optimizare
. CCleaner - Curăţare fişiere inutile (temporare)
. IObit Toolbox - Optimizare
. Cloud System Booster - Reparaţi, Curăţare şi Optimizare
. Toolwiz Care - O infinitate de Tool-uri care vă ajută la curăţare şi optimizare
. SlimCleaner - Optimizare
. Clean Master - Curăţare profundă a fişierelor temporare
  Acestea sunt aplicaţiile care vă pot ajuta să creşteţi performanţa Pc, să eliberaţi spaţiu de pe partiţia C, să micşoraţi consumul de resurse atât de memorie ram, cât şi a procesorului, Toate acestea duc la o funcţionare mai bună a calculatorului şi implicit rularea jocurilor fără probleme.
   Aşa cum v-am spui am scris despre aceste aplicaţii, iar articolele le găsiţi pe acest blog în pagina Aplicaţi PC - Optimizare.
 Am creat un Tutorial Video pentru a vă arăta efectul folosiri acestor aplicaţii, vă recomand să vizionaţi Clipul pe YouTube, întrucât în descrierea acestuia veţi găsi link-urile de descărcare a tuturor aplicaţiilor menţionate, dar şi link-uri către Tutoriale Video despre fiecare aplicaţie în parte (pentru a ştii cum se utilizează).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!