Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

14 mar. 2015

Creste viteza de Internet

Dacă aveţi probleme cu internetul, mai precis aveţi o viteză de internet care nu vă mulţumeşte, deşi în contract aveţi o viteză de net decentă, această nu se regăseşte în teste şi mai ales în momentul în care navigaţi pe internet. Sunt mulţi factori care determină o viteză scăzută la internet, de la proasta configurare la proasta poziţionare a ruter-ului, dar mai ales posibili intruşi care se pot conecta la net-ul dvs.
 Am scris pe acest blog diferite articole (am şi făcut video tutoriale) atât despre modalitatea de a afla dacă cineva se conectează la reţeaua dvs. dar şi modul în care puteţi face anumite setări care pot să vă aducă o viteză mai mare la internet.
  Puteţi alege un alt canal radio mai liber (Ruter) care să vă asigure un transfer mai rapid al datelor.
  De asemenea vă puteţi alege alte DNS-urilor.
  Astăzi vin cu o aplicaţie (deşi am mai scris şi despre altele) care prin anumite setări vă poate optimiza conexiunea la internet în felul acesta aducându-vă un plus de viteză la net.
Cum funcţionează?
  Instalarea este una normală Run - Nex - Next - install - Next - Finish
  După ce aţi instalat aplicaţia daţi click şi rulaţi-o tot ce aveţi de făcut este să alegeţi tipul conexiunii de internet Lan, Dial-up, ADSL, Satelit, etc. După ce aţi bifat una din căsuţele afisate. Apăsaţi butonul Accelerate - Interneet accelerator va face anumite setări (în mod Automat) când va termina va trebui să apăsaţi butonul Complete - Va trebui să daţi Restart şi la repornirea sistemului veţi simţi o îmbunătăţire a vitezei de internet (testat)
  Pentru a înţelege mai bine acest articol vă invit să urmăriţi Video tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!