Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 mar. 2015

Aplicatii Optimizare Memoria Ram

  Acesta este al 3 lea articol în care vorbesc despre optimizarea calculatorului în vederea obţineri unei performanţe superioare care să vă ajute să rulaţi jocuri fără ca acestea să se mai blocheze, sau să funcţioneze deficitar, pentru a le citi pe cele anterioare vă invit să intraţi pe pagina Aplicaţii PC - Optimizare unde puteţi găsi şi un număr impresionant de soluţii pentru ca pc-ul dvs să funcţioneze mult mai bine si alte informatii utile...

  Astăzi am să vă prezint modalitatea în care puteţi să câştigaţi un plus de memorie ram, fără să investiţi nici un ban. De multe ori memoria ram rămâne blocată ca urmare a unei utilizări anterioare, iar acea memorie este ne folosită fără a fi optimizată. Acesta este rolul acestui articol optimizarea memoriei ram pentru ca aceasta să fie folosită atunci când este nevoie de ea şi nu să rămână neutilizabilă.
  De multe ori când folosim aplicaţii complexe (PhotoShop, Camtasia, etc) acestea au nevoie de multe resurse (Ram, Procesor) pentru a funcţiona adecvat. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul jocurilor şi acestea sunt consumatoare de resurse, iar pentru a funcţiona în condiţii decente au nevoie de resurse suficiente.
  Mulţi se întreabă de ce nu pot juca un joc deşi îndeplinesc minimul cerinţelor, acesta nu funcţionează, se blochează, sau în cel mai bun caz rulează însă în reluare...
  În seria celor 5 Articole pe care le voi grupa (când vor fi toate scrise) în acest fel printr-un singur click să le puteţi citii pe toate.
  Aşa cum am spus în acest articol voi scrie despre aplicaţii care vă pot aduce un plus de memorie ram
1. IObit Toolbox
2. Memboost
3. Wise Memory Optimizer
4. RAMRush
5. Memory Optimizer Pro
6. CleanMem Mini Monitor
7. RAMBooster.Net
  Acestea sunt aplicaţiile care vă pot ajuta să rulaţi un joc atunci când acesta nu funcţionează (din lipsa memoriei ram), deşi dispuneţi de memorie ram aceasta fie este folosită de ale aplicaţi, fie este blocată în urma utilizări, prin optimizare această memorie este deblocată şi pusă la dispoziţia aplicaţiilor care au nevoie de ea.
  Pentru a înţelege mai bine despre ce vorbesc am făcut un Tutorial Video, în care vă demonstrez că ceea ce am scris în articol nu sunt vorbe în vânt şi că aceste Aplicaţii chiar îşi fac treaba.
  Vă recomand să vizionaţi Clipul pe YouTube întrucât în descriere veţi găsi link-urile de descărcare al fiecărei aplicaţii şi de asemenea veţi găsi un link către un alt videotutorial în care vă arăt cim se descarcă, instalează şi utilizează o astfel de aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!