Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 mar. 2015

Clownfish Traduce conversatiile pe Skype

Am scris zilele trecute un articol ''Te ajuta sa scrii corect in Engleza'' Însă m-am gândit să merg mai departe cu dezvoltarea acestui subiect şi să scriu despre o aplicaţie care vă ajută să comunicaţi în orice limbă pe Skype. Dacă doriţi să trimiteţi un mesaj scris cuiva care nu ştie româneşte, iar nici dvs. nu ştiţi o altă limbă în care să comunicaţi, atunci Clownfish vă poate ajuta, După câteva setări puteţi scrie mesajul în română, iar cel căruia îi trimiteţi mesajul îl vă primii în limba setată (limbă vorbită de el...
  Aplicaţia este extrem de simplu de folosit şi deşi nu se compară cu cea dezvoltată de Microsoft şi Skype care traduce vocal (dvs. vorbiţi în română, iar interlocutorul aude în limba setată, limbă care o vorbeşte).
  Deşi nu este o aplicaţie de nota 10 este de mare ajutor atunci când doriţi să comunicaţi cu persoane care nu vorbesc româneşte.
Cum Funcţionează?
- Descărcaţi Clownfish de Aici
- Instalaţi Next - Next - Next - Next - Install - Install - Next - Finish
  După instalare vă va apărea pictograma în Bară de Start (dreaptă lângă ceas). Această aplicaţie are mai multe opţiuni şi utilităţi printre care, schimbă vocea pe Skype, înregistrează conversaţii, traduce în timp real şi altele.
  Subiectul acestui articol este traducerea, aceasta se poate face cu ajutorul a mai multor site-uri (la alegere) Google, Babylon, Bing, etc.
  Setările pe care trebuie să le faceţi nu sunt multe şi sunt simplu de făcut.
1. Va trebui să alegeţi cu ce site să se facă traducerea
2. Din ce limbă să se facă traducerea (pe care o trimiteţi)
3. În ce limbă să se facă traducerea (pe care o timiteti)
4. În ce limbă veţi primi mesajele
Ex. 

  • Scrieţi în română va trebui să setaţi la From Language - limba română.
  • Pentru a vă traduce mesajul trimis în limba interlocutorului, va trebui să alegeţi la To Language imba vorbită de către acesta
  • La Translate Incoming Messages alegeţi limba în care să primiţi mesajele ce vă sunt trimise.
  Cam acestea sunt toate setările pe care trebuie să le faceţi pentru a traduce mesajele trimise pe Skipe în ce limbă doriţi.
  Aşa cum v-am spus Clownfish oferă şi alte posibilităţi pe lângă faptul că traduce mesajele pe Skipe în ce limbă doriţi.
  Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează această aplicaţie, am făcut un Tutorial Video în care explic pe scurt şi sper eu pe înţelesul tuturor cum anume funcţionează această aplicaţie.
Dacă aveţi nelămuriri, dacă v-a ajutat, sau aveţi alte sugestii, vă aştept cu un comentariu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!