Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 feb. 2015

IObit Uninstaller Dezinstaleaza corect aplicatiile

Cu toţii ştim că după un timp de 3-6 luni după ce instalăm Windows-ul calculatorul nostru devine tot mai lent deşi ştim că acesta poate fi mai rapid şi că poate mai mult de atât. Mulţi se întreabă ce se întâmplă este virusat, am instalat vreo aplicaţie care încetineşte sistemul, sau care este cauza. Sunt mai multe cauze, dar una dintre cele mai importante este faptul că sistemul acumulează diferite informaţii, odată cu instalarea aplicaţiilor, cu navigarea pe internet şi altele...
  Deşi dezinstalăm aplicaţiile de care nu mai avem nevoie atunci când o facem în mod normal Start - Control Panel - Add/Remove Programs (Programs and Features). Acestea îşi lasă anumite urme în regiştrii, pentru a ştii că a mai fost instalată pe acel sistem (în cazul în care sunt Comerciale să nu mai poată fii instalate după expirarea perioadei trial), sau să ţină minta setările anterioare după care se poate face nouă instalare mult mai rapid.
  Pentru a dezinstala corect o aplicaţie (fără ca aceasta să mai lase urmele în sistemul care a fost instalată). Trebuie ca dezinstalarea să se facă în modul Avansat (acest mod Windous-ul nu îl permite) de aceia va trebui să folosim un Uninstaller care oferă această posibilitate. Am mai scris despre o astfel de aplicaţie Citiţi acest articol ,,Modalitatea de a folosi o versiune TRIAL la nesfarsit (Legal)'' În care am scris despre Revo Uninstaller.
  Astăzi am să scriu despre IObit Uninstaller care mi se pare mai uşor de folosit (pentru utilizatori fără experienţă). În timp ce cu Revo trebuia să alegeţi ce anume să ştergeţi şi ce nu IObit Uninstaller vă oferă posibilitatea de a dezinstala complet o aplicaţie cu un singur click
Cum funcţionează?
- Descărcaţi IObit Uninstaller de Aici
- Această aplicaţie este portabilă (nu necesită instalare)
- Daţi Dublu click pe aplicaţia descărcată, apăsaţi butonul Run (atenţie la apăsarea butonului click se va instala şi Advanced SystemCare pe care îl puteţi dezinstala folosind chiar IObit Uninstaller).
  După apăsarea Butonului Run alegeţi Aplicaţia pe care doriţi să o dezinstalaţi definitiv şi daţi click pe butonul Uninstal - Unistal (puteţi bifa căsuţa de a crea un punct de restore - Aşteptaţi - Powerful Scan - Dacă sunt găsite urme în regiştri bifaţi căsuţa indicată şi daţi Delete.
  Aşa cum spuneam dezinstalarea programelor definitiv cu IObit Uninstaller este foarte simplă şi cu toate astea am făcut un Tutorial Video pentru aceia dintre dvs. care cred că prin dezinstalarea avansată pot şterge ceva greşit şi în felul acesta să destabilizeze Sistemul (Erori Windows).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!