Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 feb. 2015

ToolWiz Game Boost imbunatateste performanta pentru jocuri

Aşa cum am promis vin cu o altă aplicaţie care vă ajută să îmbunătăţiţi performanţa calculatorului atunci când rulaţi un joc şi nu numai, pentru cei care au mai citit măcar unul dintre articolele dedicate unei astfel de aplicaţi ştiţi cum acţionează; opreşte procese şi servicii de care nu aveţi nevoie în momentul în care jucaţii un joc. de exemplu nu aveţi nevoie de diferite servicii, imprimantă, de o aparenţă a Windows-ului deosebită...

  ToolWiz Game Boost este un simulator de joc gratuit pentru PC-ul. Acesta îmbunătățește performanța PC-ului în timp ce jucaţi jocuri. Această aplicaţie alocă resurse maxime de sistem pentru jocul prin închiderea diferitelor procese și servicii inutile, prin defragmentarea directoarelor joc, şi prin curățarea memoriei RAM.
Cum Funcţionează?
- Descărcaţi ToolWiz Game Boost de Aici
- Instalaţi; Run - Next - Next - Install - Finish
  Toate modificările sunt efectuate prin intermediul unui singur click. Interfața este simplă şi ușor de utilizat. Nu contează dacă sunte
ţi un expert în calculator sau doar un începător, cu doar un singur click Toolwiz GameBoost ajută concentra tuturor resurselor de sistem pentru a îmbunătăți experiența de joc.
  Ce îmi place la această aplicaţie faţă de altele (de acelaşi gen) este că setările sunt anulate în momentul în care se iese din modul de joc. Acest lucru permite cu ușurință să se revină la setările implicite de sistem. Pentru a optimiza, selectați opțiunile dorite (Sunt deja setate) dvs. hotărâţi dacă vreţi să debifaţi vreo opţiune (dacă vreţi ca ToolWiz Game Boost să nu actioneze asupra ei). După ce v-aţi decis daţi pe Enter GameBooster Mode odată cu apăsarea acestui buton va avea loc optimizarea în mod automat trecând prin toate mediile (care au rămas bifate).
booster Pc
  Atunci când vreţi să jucaţi un joc şi acesta să se bucure de toate resursele calculatorului dvs. apăsaţi butonul Browse şi introduceţi jocul (exe.) şi apoi apăsaţi butonul Enter GameBooster Mode.
Vă invit să încercaţi această aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!