Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

14 feb. 2015

Hide IP Free schimba IP-ul

De mult nu am mai scris un articol despre aplicaţii care se laudă că vă pot schimba ip-ul, făcându-vă să navigaţi anonim (cu un alt ip atribuit la alegere). Astăzi o să scriu despre Hâde IP Free un program mic care, după cum indică şi numele său, vă permite să ascundeţi IP-ul și înlocuirea acesteia cu altul (din altă țară).
  Hackerii și hoții de identitate sunt din ce în ce mai mulţi și mai agresiv în societatea de astăzi, aceştia pot pătrunde în calculatorul oricui și să monitorizeze activitatea cuiva sau fură identitatea, sau alte informații personale.
  Pentru a rămâne în condiții de siguranță on-line, cel mai bun mod este de a vă ascunde adresa reală IP.
Cum Funcţionează ?
- Descărcaţi Hâde IP Free de Aici
- Instalaţi şi rulaţi aplicaţia

  În principiu, puteți selecta între mai multe țări diferite atunci când ascunde IP-ul, deși în versiune de încercare puteți selecta doar unul din SUA
  Procesul de schimbare a IP-ul este foarte simplu, deoarece tot ce va trebui să faceți este să faceți click pe butonul Hâde IP și în câteva secunde vei avea o nouă adresă IP.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!