Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 feb. 2015

Wise Disk Cleaner elibereaza spatiu de pe Hard Disk

Am scris nenumărate articole despre aplicaţii şi metode care vă pot ajuta să vă optimizaţi calculatorul făcându-l să funcţioneze mult mai rapid toate aceste articole le găsiţi în pagina Aplicaţi PC - Optimizare şi deşi unii ar putea spune că deja sunt prea multe, am să continui despre astfel de aplicaţii ori de câte ori am să găsesc o aplicaţie care mi se pare demnă să o prezint fiind eficientă în ceea ce face...
  Aplicația despre care o să scriu se numeşte Wise Disk Cleaner aceasta are o interfață organizată pe tab-uri (4), care vă permit să efectuaţi o acţiune cu un simplu Click prin urmare, practic orice utilizator poate manipula această aplicație.
Cum Funcţionează?
- Această Aplicaţie nu necesită instalare
- Aşa cum am spus este extrem de simplu de folosit datorită celor 4 tab-uri.

1. Common Cleaner
   Poate scana PC-ul pentru a găsi fișiere inutile și urme ale acestora Start Scan. După scanarea, veți primi un rapoarte complete ale elementelor găsite şi gata să fie şterse, dintre acestea le puteți selecta pe cele pe care doriți să-l ștergeți permanent Start Cleaning. 
  • Windows System - invalid shortcuts, Memory dump files... etc 
  • Surf the Internet - cache, fișiere temporare, cookie-uri 
  • Multimedia - plug-in-uri învechite,.. etc
2. Advanced Cleaner
  Face o căutare mai amănunţită după fişiere inutile salvate pe Hard Disk-ul dvs şi care va ocupa din spaţiu şi fac ca sistemul să se mişte greoi, pentru o curăţenie în profunzime selectați Hard Local Drives și faceți click pe Scan. Odată ce analiză este finalizată, faceți click pe "Start Cleaning".
3. Slimming System
  Puteți șterge fișierele care nu sunt necesare pentru Windows, cum ar fi instalări, actualizări etc

4. Disk Defrag
 Un instrument simplu pentru a defragmenta hard disk
  O altă funcţie a acestei aplicaţii este aceea de a programa acţiunile pe care aceasta să le execute în mod automat la o dată şi ora bine stabilită pentru această aveţi la dispoziţie butonul Scheduler  On
   În general, Wise Disk Cleaner este o aplicație gratuită excelent. Acest program ar putea găsi și elimina un număr surprinzător de date nedorite, chiar înainte de o scanare similară efectuată recent cu o altă aplicație.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!