Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 feb. 2015

CacheBooster te ajuta sa cresti performanta Pc-ului

Încă o aplicaţie care îi ajută pe cei care vor să îşi crească performanţa calculatorului atunci când rulează jocuri, sau aplicaţi cu un consum mare de resurse, situaţie în care sistemele mai puţin performante se blochează, sau merg foarte greu. Am tot vorbit de programe care vă pot ajuta să creşteţi viteza calculatorului, să curăţaţi Windows-ul, să optimizaţi sistemul, Le găsiţi în pagina Aplicaţii PC - Optimizare...
   Astăzi va voi prezenta CacheBooster cu ajutorul căruia puteţi alege una dintre setările prestabilite (sau vă puteţi crea propriile setări) pentru a optimiza calculatorul.
Cum Funcţionează?
- Instalaţi şi Rulaţi aplicaţia
- În fereastra care se deschide va trebui să alegeţi una dintre presetarile oferite;
  Cachse Settings - eu recomand pre setarea Gaming, dar dvs. puteţi încerca şi alte setări. După ce aţi ales o setare apăsaţi butonul Apply Changes - Ok - Dati restart  pentru ca setarea să aibă efect.
mai mult ram

2 comentarii:

  1. cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii. nu uita ca cei mai multi stiu sa apese butonul start si gata. ca au nevoie de Java, flash player ... :) sau la ce foloseste CCleaner... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Seara Anonim 26 februarie
      Este adevărat că nu prea am dat amănunte despre ce face această aplicaţie, considerând că este prea simplu de folosit prin simpla alegere a unei Pre setări se face optimizarea automat (se opresc servicii Windows, se şterg fişiere temporare, defragmentare opreşte procese). Această aplicaţie este asemănătoare cu Fire Game Game Booster şi altele despre care am scris pe acest blog sau am făcut Clipuri pe canalul YouTube Radio Intim youtube.com/uşer/ale28bz.

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!